Depoları fullemenin tam zamanı! Motorine bir indirim daha! Benzin ve motorin fiyatları…

Depoları fullemenin tam zamanı! Motorine bir indirim daha! Benzin ve motorin fiyatları…

Bayram haftasında benzin ve motorine peş peşe gelen indirim bütün sürücülerin yüzünü güldürdü. Brent petrol fiyatı 87 dolardan 80 dolara gerilerken motorin fiyatlarına bir indirim daha geldi. İşte güncel fiyat listeleri…

Bayram tatilinde bir gün kala benzin ve motorin fiyatlarına indirim yapıldı. Brent petrol fiyatı 87 dolardan 80 dolara gerilerken motorin ve benzin fiyatları da peş peşe düştü. İndirim haberi ile akaryakıt istasyonlarına koşan sürücüler depoları fulledi. Motorin fiyatlarına bir indirim daha yapılacak. İşte güncel fiyat listeleri…


MOTORİNE BİR İNDİRİM DAHA

Bayram öncesinde motorin ve benzin fiyatlarına indirim yapılırken bir indirim haberi daha geldi. Motorin fiyatlarına 47 kuruşluk indirim yapılacağı belirtilirken benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağı belirtildi.
akaryakit-indirimi.jpg

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Benzin ve motorin fiyatlarının nasıl hesaplandı merak edilmektedir. Türkiye'de gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesi ile KDV hariç rafineri satış fiyatı ortaya çıkıyor. Gümrüksüz rafineri fiyat hesaplamasında ise Akdeniz İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru etkili olmaktadır. Bu kapsamda belirlenen fiyat değişimlerinde gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı eklenerek güncel rakamlar ortaya çıkıyor.

akaryakita-indirim-yapilacak-mi.jpg

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 21,21 TL
İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 20,15 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11,63 TL
İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 21,25 TL
İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 20,22 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 12.09 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin: 20,22 TL
Motorin: 20,56 TL
LPG (Otogaz): 12,10 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 21,59 TL
Motorin: 20,63 TL
LPG (Otogaz): 11,88 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN