Dolar/TL’de geri vites, düşüş başladı! İslam Memiş en dip seviyeyi açıkladı: Kurtulun hemen

Dolar/TL’de geri vites, düşüş başladı! İslam Memiş en dip seviyeyi açıkladı: Kurtulun hemen

Dolar/TL kuru 23 lirayı görürken İslam Memiş’ten şaşırtan bir uyarı geldi. Dolar resmen o seviyeye geri dönüyor. Çağrıcı değerlendirmeler yapan Memiş, dolar birikimi yapanlar için kritik paylaşımlar yaptı. Dolar ne kadar olacak? İşte merak edilen dolar değerlendirmesi

Piyasa değerlendirmeleriyle bilinen İslam Memiş. bu kez korkuttu. Hızla yükselişe geçen dolar/TL kuru 23 liraya dayandı. Elinde dolar olanı sevindiren yükseliş sonrası İslam Memiş’ten çalışma uyarısı geldi. Dolar/TL kuru düşüşe geçiyor. Elinizdeki dolardan kurtulun!

ELİNDE DOLAR OLANA KÖTÜ HABER! YÜKSELİŞ DEVRİ BİTTİ

Yeni kabinenin açıklanmasıyla beraber piyasalarda yükselişler başladı. Döviz kuru rekor üstüne rekor tazeledi. Euro 25 TL dolar ise 23 liraya dayandı. Hızlı yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu olurken İslam Memiş, dolardaki yükselişin yerini düşüş alacak uyarısı geldi.

img-2305.jpeg

DOLARDA GERİ VİTES, DÜŞÜŞ BAŞLIYOR

Piyasa değerlendirmesi yapan İslam Memiş, “Sağlıklı yükselişlerde sağlıklı düşüşler yaşanmalıdır. Dolar 22 TL seviyesinin altına gerileyebilir” diyerek dikkat çekici bir durumda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN