Dünyanın vahşi hayvanını simitle doyurdu! Burası Amazon değil Yozgat

Dünyanın vahşi hayvanını simitle doyurdu! Burası Amazon değil Yozgat

Dünyanın en tehlikeli hayvanlarından birini Yozgatlılar vatandaş elleriyle besledi. Yanına yaklaşmaya korkarken adamın yaptığı herkesi şaşkına çevirdi o anları ise kameraya kaydetti

Yozgatlı bir vatandaşın cesur hareketi takdir topladı. Vatandaş, doğanın en tehlikeli avcılarından biri olan tilkiye zarar vermek yerine onu besleyerek, doğaya olan saygısını gösterdi.

Kirazlı Göleti mevkiinde piknik yaparken, yanına yaklaşan bir tilkinin aç olduğunu fark eden vatandaş, ona yardım etmek istedi. Elindeki ekmeği tilkiye uzatan vatandaş, tilkinin önce ekmeği koklamasını bekledi. Daha sonra, ekmeği yere bırakarak tilkinin yemesine izin verdi.

img-6620.jpeg

TİLKİ AÇLIĞINI GİDERDİKTEN SONRA ORMANA KAÇTI

Tilki, açlığını giderdikten sonra çevreyi gözetleyerek ormanlık alana geri döndü. Bu anlar ise vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

img-6619.jpeg

Tilki, doğanın en iyi avcılarından biri olarak bilinir ve genellikle insanlardan uzak durur. Ancak, bu olayda tilkinin insanla olan etkileşimi dostça ve zararsızdı.

Yozgatlı vatandaşın cesareti ve doğaya olan saygısı, çevredeki insanlar tarafından takdirle karşılandı. Tilkiye zarar vermek yerine onu besleyerek, doğal dengenin korunmasına katkıda bulunuldu. Bu örnek davranış, diğer insanlara da ilham kaynağı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN