Ehliyet ve kimliklerde yeni dönem! Eski nüfus cüzdanı kullananlar dikkat: O tarihten itibaren sistem değişiyor

Ehliyet ve kimliklerde yeni dönem! Eski nüfus cüzdanı kullananlar dikkat: O tarihten itibaren sistem değişiyor

Ehliyette değişim gerçekleşecek. Kimliklerde ve ehliyetlerde bu döneme giriliyor. Ehliyet ve kimlikte gerçekleşecek değişiklik nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Ehliyetlerde ve kimliklerde bu dönem başlıyor. Gerçekleşecek olan sürpriz değişiklik hakkında İçişleri Bakanı  açıklamada bulundu. Ehliyetle ilgili sürpriz açıklama nedir? Merak edilen detaylar haberimizde.

EHLİYETLERDE ÇİPLİ DEĞİŞİM BAŞLIYOR!

Ehliyet ve kimliklerde yeni döneme giriliyor. Sürpriz değişim ehliyetlerde gerçekleşecektir. Süleyman Soylu tarafından detaylar açıklandı. Süleyman Soylu: "Yıl içerisinde, ehliyet ve kimliklerde sürpriz yapmaktayız." açıklamasında bulundu. Ehliyetlerin çipli olacağı belirtildi.Ehliyet

Ehliyet ve kimlikten birini yanında taşımanız yeterli olacaktır. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih'te bulunan alışveriş merkezi nüfusmatiğinde halk ile bir araya geldi. Süleyman Soylu açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Yıl içerisinde, biz ehliyet ve kimlikte sürpriz yapıyoruz. Ehliyetleri çipli yapmaktayız. Çipli olacak olan ehliyetimizin şöyle bir özelliği de olacak. Ehliyetimizi kimliğimize, kimliğimizi de ehliyetimize yükleyebileceğiz.” açıklamasında bulundu.

Nüfusmatiklerin hızlı elektronik imza yükleme aracı da olacağı belirtildi. Araçlar ise havalimanları ve alışveriş merkezlerine koyulacaktır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN