Elektrik faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! Eğer 150 TL'den fazla geliyorsa bu haber size!

Elektrik faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! Eğer 150 TL'den fazla geliyorsa bu haber size!

Gediz Elektrik, fatura borcu bulunan abonelerine taksitlendirme imkanı sunuyor. Öte yandan borcu bulunmayan Gediz Elektrik aboneleri, 30 TL ve üzerinde gelen borçlarını da taksitler halinde ödeyebilir. İşte, elektrik borcu yapılandırma başvuru sayfası...

İzmir ve Manisa illerine elektrik sağlayan Gediz Elektrik Dağıtım Şirketi, fatura tutarı 30 TL ve üzeri olan müşterilerine borç yapılandırma imkanı sağlanacağını açıkladı.

Faizsiz 1 ay sonra ödeme veya 9 aya varan taksit imkanı sunan Gediz Elektrik Dağıtım Şirketi, borç yapılandırma için 'Kredim' adlı şirket üzerinden yapılacağını duyurdu.

ELEKTRİK FATURASI BORCU YAPILANDIRMA ŞARTLARI NELER?

Borç yapılandırma kampanyasından, Gediz Elektrik Dağıtım Şirketi'ne ait faturasını ödemek isteyen tüm abone grubundaki müşteriler yararlanabilir.

Kampanyaya katılabilmek için T.C. kimlik numarası ile Kredim'e üye olunması ve fatura ödemesinin ilgili Kredim hesabından yapılması gerekiyor.

ELEKTRİK FATURASI BORCU YAPILANDIRMA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, mobil uygulama mağazalarında yer alan 'Kredim' mobil uygulamasını cep telefonuna indirerek veya www.kredim.com.tr adresinden sanal kartlarını oluşturarak www.gedizperakende.com.tr sitelerinde bulunan 'Hızlı İşlemler' menüsünden faturalarını ödeyebilir.

Müşteriler, kampanyadan yararlanmak için tüm süreçlerini dijital ortamdan tamamlamaları gerekiyor. Müşterilerin, www.kredim.com.tr adresinden veya 'Kredim' mobil uygulamasından kendilerine özel oluşturulan skorlama ile limit oluşturması gerekiyor.

gediz-elektrik-borc-odeme.jpg

ELEKTRİK FATURASI BORCU YAPILANDIRMA BAŞVURUSU KİMLER YAPABİLİR?

Müşteriler, oluşturduğu kredileri www.kredim.com.tr adresinden web sitesinden veya Kredim mobil uygulamasından takip edebilir, geri ödemelerini tamamlayabilir. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin fatura tutarı 30 TL ve üzeri olması gerekiyor.

Müşteriler, elektrik faturalarını faizsiz 1 ay sonra ödeme veya özel faiz oranları ile 9 aya varan taksit seçenekleri ile ödeyebilir, faturalarının geri ödemelerini faizsiz bir ay sonraya erteleyebilir veya 9 aya kadar özel faiz oranları ile geri ödemelerini sağlayabilir.

ELEKTRİK FATURASI BORCU YAPILANDIRMA GERİ ÖDEME TABLOSU

Kullanılan kredilerin geri ödemeleri www.kredim.com.tr adresinden veya 'Kredim' mobil uygulamasından yapılabilecek. Bu işbirliği abonelere ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla yapıldı, elektrik hizmetinin devam ettirilmesi için düzenli ödeme yükümlülüğü bulunuyor.

Taksit sayıları ve faiz oranları şöyle:

60,00TL - 89,99 TL arası 2 taksit

90,00 TL - 119,99 TL arası 3 taksit

120,00 TL - 149,99 TL arası 4 taksit

150,00 TL - 179,99 TL arası 5 taksit

180,00 TL - 6 ve üzeri taksit

elektrik-borcu-yapilandirma-sartlari.jpg

GEDİZ ELEKTRİK BORCU YAPILANDIRMA/TAKSİTLENDİRME BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN