Engelli öğretmenlerin ataması gerçekleşti

Engelli öğretmenlerin ataması gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 Nisan'da gerçekleştirilen olan 3 bin 500 engelli öğretmen atamasında 3 bin 500'e giremeyip atanamayan tüm adayların atamasının bugün gerçekleştirildiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi sosyal medya hesabından başvuran tüm engelli öğretmenlerin atandığını açıkladı.

3 bin 500 engelli öğretmenin atamasının yapıldığını hatırlatan Erdoğan, şu sözleri kullandı:

"Atamada müjdesini verdiğimiz gibi, başvuru yapan ancak o gün 3 bin 500’e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun."

Atamaların öğretmenlere, ailelerine ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde eğitim ailemizi güçlendirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN