Enkazda yürek yakan not: Kızının yerini işaretledi

Enkazda yürek yakan not: Kızının yerini işaretledi

Depremin en çok hasar verdiği illerden olan Hatay'daki bir binanın enkazı altında kalan 15 kişiyi arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Enkazda bulunan bir not ise görenleri duygulandırdı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem nedeniyle 10 il enkaz altında kaldı. Deprem nedeniyle 35 binden fazla vatandaş yaşamını yitirirken enkaz altındaki çok sayıda vatandaş ise kurtarılmayı bekliyor.

Yıkımın en çok yaşandığı illerden olan Hatay'daki kurtarma çalışmalarında yürekleri yakan bir not bulundu. merkez ilçesi Antakya’da çok sayıda bina yıkıldı. Akevler Mahallesi'nde yıkılan 7 katlı binanın enkazı altında kalan 15 kişiyi arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Enkazın üzerine, depremden kurtulan kişi tarafından yazıldığı tahmin edilen 'Burada kızım var lütfen. 13.02.2023' yazılı not görenleri duygulandırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN