Esra Erol'da akla hayale gelmez olay! Kayınpederin damada teklifi şok etti, böyle aile olmaz olsun

Esra Erol'da akla hayale gelmez olay! Kayınpederin damada teklifi şok etti, böyle aile olmaz olsun

Gündüz kuşağının en çok sevilen TV programı olan Esra Erol kaldığı yerden tam gaz devam ediyor. Esra Erol'a "Yaklaşık 2 ay önce eşimin ailesi yuvamı dağıttı" iddiasıyla programa katılan Fatih Bey, yaşadıklarıyla ünlü sunucu Esra Erol'u şoke etti. Esra Erol'da akla hayale gelmez olay! Fatih Bey kayınpederi tarafından aldığı teklifi açıklayınca salon bir anda sessizliğe boğuldu. 500 bin lira verirsen... Böyle aile olmaz olsun!

Esra Erol'a katılan Fatih Bey "Yaklaşık 2 ay önce eşimin ailesi yuvamı dağıttı" diyerek ekiplerden yardım istedi. 5 yıllık evli olduğunu söyleyen Fatih Bey, çocuklarını özlediğini ve eşi ile barışmak istediğini söyledi. Ancak eşinin ailesinin teklifi sunucu Esra Erol'u bile şoke etti. Fatih Bey'in kayınpederi "500 bin lira verirsen karını veririm" dediği ortaya çıktı. Stüdyo bir anda buz kesti. Böyle aile olmaz olsun! İşte detaylar haberimizde...

ESRA EROL ŞOK GEÇİRDİ: "BAŞLIK PARASI BİLE ALDILAR"

Eşi ile tekrardan barışmak istediğini belirten ve Esra Erol'dan yardım isteyen Fatih Bey, "Çaresiz kaldık. Her şeyi yaptım. Hiçbir çözüm bulamadım. En yakın akrabalarımı devreye soktum. Kayınpederim insanları kovmaktan beter etti. Ne yaptıysam hiçbir şey olmadı." dedi.

Kadriye Destireci ile okuldan tanıştığını ve uzun zamandır aşk yaşadıklarını belirten Fatih Bey, 2018 yılında evlendiklerini söyledi. İlk başta her şeyin güzel gittiğini söyleyen Fatih Bey, "2 sene düğün borcu ödemek için kasaba inemedim. Eşimin babası başlık parası bile aldı." ifadelerini kullandı. Kendisinden 5 bin liralık başlık parası alındığını dile getiren Fatih Bey, "O zamanın parasıyla 5 bin TL başlık parası istendi. Biz hepsini karşıladık. Yeter ki mutlu olalım dedik. Çok güzel bir yaşantımız vardı. 4 yaşında çocuğumuz var. Hayvancılık yapıyorum." dedi.

esra-erolda-akla-hayale-gelmez-olay-kayinpederin-damada-teklifi-sok-etti-boyle-aile-olmaz-olsun.jpg

BÖYLE AİLE OLMAZ OLSUN!

Kayınpederi Sezayi Cebcioğlu ile Ahmet ve Fatih Cebcioğlu'nun fotoğraflarını gösteren Fatih Bey, "bunlar aile yıkıcı!" diyerek isyan etti. Esra Erol'un 'Neden başlık parası istediler?' sorusuna yanıt veren Fatih Bey, şunları söyledi:

"Bunlar 'Kepçeyi satacaksın, hayvanları satacaksın, traktörü satacaksın.' diyor. Ben her şeyi satacakmışım. Affedersiniz özel sektörde eşek gibi, hamal gibi çalışacakmışım. Benden bunu istediler. "Bundan 2 ay evvel onlar bize misafir geldiler. Faruk 'Ben sana kardeşimi çalıştırma demedim mi?' diyerek bıçak çekti. 'Çalıştıramazsın!' diyor. Eşim ağlamaya başladı. O para meselesini bilmiyor. Kıyamet koptu. Babam içeri girerek olaya müdahil oldu. Benim çocuğum ağlıyor. Bunlar 1 saat sonra karakola gidiyorlar. Sanki ben bıçak çekmişim gibi şikayetçi oluyorlar. Planları kızı benden almak. Sonra biz eşimle anlaştık. Babası girdi içeri "Seni evlatlıktan redderim ya onu seçeceksin, ya bizi seçeceksin.' dedi. Ailesi devamlı baskı yapıyor."

CANLI YAYINA BAĞLANARAK YALANLADI

Fatih Bey'in iddiaları üzerine canlı yayına bağlanan Kadriye Hanım ise şunları söyledi:

"Sinirlerim gerildi. Eşimin orada konuşması ve kendini haklı çıkarmaya çalışması beni üzdü. Bizi bu noktaya getiren kendisi oldu. O, bıçağı çeken eşimdi benim. Kendi aileme iftira atıyor. Ben nasıl devam ettirebilirim bu birlikteliği? Eşim ile aramda sıkıntı vardı. Aileme söylemedim. Kendi aramızda geçiniyorduk. Eşim bana değer vermiyordu. 'Hayvanlara bakıyorduk, beraber yapıyorduk' diyor ya, hayır sadece ben yapıyordum. Ben bundan sonra seninle muhattap olmak istemiyorum. Aşağı yukarı 3 senedir hayvanlarla kendim uğraşıyorum. Kendi ailesinin de sıkıntıları var. Çocuğum da var bir yandan."

esra-erolda-akla-hayale-gelmez-olay-kayinpederin-damada-teklifi-sok-etti-boyle-aile-olmaz-olsun-1.jpg

KAYINPEDERİN DAMADA TEKLİFİ ŞOKE ETTİ

Kadriye Hanım'ın evliliği süresince eşi ve ailesiyle yaşadığı ortaya çıktı. Fatih Bey, "Gelsin, benim yuvam yıkılmasın. Ona daire alacağım" ifadesini kullandı. Kadriye Hanım ise ailesine sırt çeviremeyeceğini vurgulayıp 500 bin TL iddialarını yalanladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN