EYT'lilere büyük müjde! O banka maaş promosyonunda rekor kırdı!

EYT'lilere büyük müjde! O banka maaş promosyonunda rekor kırdı!

Bankaların emekli maaş promosyonunda ING Bank çarpıcı bir hamle yaptı. EYT kanun düzenlemesiyle milyonlarca çalışan, emeklilik hakkı kazanacak ve devletten ömür boyu emekli aylığı alacak. ING Bank, üç yıl boyunca emekli maaşını alma sözü veren emekli müşterilerine rekor maaş promosyonu ödüyor. İşte, ING Bank emekli maaşı promosyonu başvuru sayfası...

Türkiye'de 13 milyon 700 bin emekliye ek olarak emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili yapılan kanun düzenlemesinin ardından emekliler kervanına 2 milyon 250 bin kişi daha eklenecek.

Bankalar da emeklileri kendi müşterileri yapabilmek için maaş promosyonu ücretlerini yukarı çıkarmaya başladı. ING Bank, maaşını üç yıl boyunca alma taahhüdü veren emeklilere 8 bin 500 TL ve otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri halinde ilave 1500 TL olmak üzere toplam 10 bin TL ödeme yapıyor.

EYT'LİLERE 10 BİN TL NAKİT ÖDEME

ING Bank, EYT kapsamında emekli olan müşterilerine 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapıldığı açıklayarak, buna ek olarak otomatik fatura talimatı verene 1500 TL'ye kadar ödeme daha yapıldığı duyurdu.

Nakit promosyondan faydalanabilmek için üç yıl boyunca aynı bankada kalma sözü vermek yeterli olduğu da paylaşıldı.

EYT ile emekli olanlar ilk maaşını nisan ayında alacak. Bu süreçte ING Bank taahhütnameye eklenirse, alınacak ilk maaşın ardından üç iş günü içerisinde otomatik olarak 10 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi de hesaba yatacak.

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

* 500 TL ve altı emekli aylığı alana 5 bin 100 TL

* 500 TL - 7 bin 500 TL arası emekli aylığı alana 5 bin 950 TL

* 500 TL - 10 bin TL arası emekli aylığı alana 7 bin 650 TL

* 10 bin TL ve üzeri emekli aylığı alana 8 bin 500 TL

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU BAŞVURU ŞARTLARI

* 15 Mart 2023 - 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında ING Bank'tan ilk kez emekli maaşını alacak olan ve bu tarihler arasında ilk kez nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, 1500 TL'ye varan otomatik fatura talimatı ek nakit promosyon fırsatından yararlanabilir.

* Kampanyaya katılmak için, 15 Mart 2023 - 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında 'SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin Bilgi ve Katılım Formu'nun alınmış olması gerekir.

* Kampanyaya katılmak için, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar vadesiz hesaptan tanımlı, otomatik fatura talimatlarının verilmiş olması gerekir. Bu tarihten sonra verilen ve iptal edilip yeniden verilen Otomatik Fatura Talimatları kampanya kapsamında sayılmaz.

* Kampanya kapsamında ilk otomatik fatura talimatına 500 TL, ikinci otomatik fatura talimatına 500 TL, üçüncü otomatik fatura talimatına 500 TL olmak üzere, toplamda en fazla 1500 TL ek nakit promosyon ödenir. 3 adetten fazla Otomatik Fatura Talimatı verilmesi durumunda ek bir tutar ödenmez.

* Kredi kartından verilen talimatlar kampanya kapsamında yer almaz.

* Kampanyadan 15 Mart 2023 tarihi öncesinde ING Bank'tan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.

* Yukarıda iletilen tüm kampanya şartlarının sağlanması durumunda 15 Mart 2023 - 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında verilmiş olan otomatik fatura talimatları için, vadesiz hesaba tanımlı her bir otomatik fatura talimatının, talimat verilen tarihten itibaren 60 gün içerisinde en az bir kez vadesiz hesaptan otomatik olarak ödenmesini takiben ve iptal olmaması durumunda, 2 gün içerisinde ek nakit promosyon ödemesi vadesiz hesaba yatırılır.

* 15 Mart 2023 tarihi öncesi verilmiş vadesiz hesaba tanımlı olan Otomatik Fatura Talimatlarının ise, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar en az bir kez vadesiz hesaptan otomatik olarak ödenmiş olması durumunda, ek nakit promosyon ödemesi vadesiz hesaba yapılır.

* Otomatik fatura talimatına dayalı olan ek promosyon ödemesi yapılırken 'SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin Bilgi ve Katılım Formu'nun iptal edilmemiş olması gerekir.

* Ek nakit promosyon ödemesi tüm müşterilerimiz için 17 Nisan 2023 tarihinden itibaren ödenmeye başlanır.
Otomatik Fatura Talimatı ek nakit promosyon kampanyasına katılım işlemleri ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilir.

* Aynı anda birden fazla ek nakit promosyon kampanyasından yararlanılamaz.

* Başka Otomatik Fatura Talimatı kampanyaları ile birleştirilemez.

* Nakit promosyonun/ek nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; faturanın iptal edilmesi, düzenli olarak otomatik ödenmemesi, herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon/ek nakit promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN