Fon davasında Seçil Erzan'ın el yazısıyla iki yeni liste: Fatih Terim'in isminin karşısı neden boş?

Fon davasında Seçil Erzan'ın el yazısıyla iki yeni liste: Fatih Terim'in isminin karşısı neden boş?

Fatih Terim Fonu' davasında Seçil Erzan'ın el yazısıyla yazılmış iki yeni liste ortaya çıktı. Listede Fatih Terim ve eşi Fulya Terim'in de isimleri yazıyor. Fatih Terim’in isminin karşısında herhangi bir rakam yazılmadığı görülürken, listede 'Buse Terim -250, Arda Turan -7.500, Emre Çolak -3.000, Emre Belözoğlu -4.200 ve Muslera -500' gibi işaretlenmelerin yapıldığı görüldü.

Halk arasında 'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen dolandırıcılık davasında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bu sefer de dolandırıcılık davasının başrolü olan Denizbank eski Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın, borç listesinde yeni bilgiler ortaya çıktı.

KENDİ ELİYLE YAZDIĞI İKİ FARKLI BORÇ LİSTESİ

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre; olayın ortaya çıkmasından kısa bir zaman sonra Seçil Erzan’ın kimden ne kadar para aldığı, kime ne kadar para ödediği, birkaç borç listesi ortaya çıkmıştı.

Şimdi ise Erzan'ın kendi el yazısıyla yazdığı borç listelerine ulaşıldı. Olaya dair el yazılı iki farklı liste bulunurken, Erzan'a para kaptıran isimlerden biri olan Eyüpsor Teknik Direktörü Arda Turan ile Seçil Erzan’ın ses kaydı yazışmalarında, Arda Turan Seçil Erzan’dan kimden ne kadar para alıp ne kadar ödediğine dair bir listeyi acil göndermesini istiyordu. Turan, Seçil Erzan’a, “100 kişi var mı” diye soruyordu? Erzan ise "Hayır bu kadar yok” diye cevap veriyordu. Seçil Erzan’ın işte Arda Turan için o listeyi hazırladığı, soruşturma dosyasında ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2023-12-15-134017.png

TERİM ÇİFTİNİN İSİMLERİ DE YER ALIYOR

Erzan’ın el yazılı listesinde 35 ismin yer alırken "Ödeme yapılmayanlar" diye küçük başlık atılan listede Fatih Terim ile eşi Fulya Terim’in isimleri de bulunuyor.

Bununla birlikte Terim çiftinin isimlerinin karşısına sadece soru işareti konulduğu dikkat çekiyor. Diğer listede yer alan isimlerin karşısında ise alınan meblağların yazıldığı görülüyor.

LİSTEDE FAZLA PARA ALAN İSİMLER DE VAR

Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Muslera’nın isimlerinin yer aldığı listede Ayhan Akman, Süleyman Aslan, Semih Kaya ve Fırat Özdemir’e fazladan para ödendiği de belirtiliyor.

Seçil Erzan verdiği ifadesinde, kimden ne kadar para aldığını ve kime ne kadar para verdiğini tuttuğu el yazılı notlarında yer aldığını belirtmişti. Dava dosyasında, Seçil Erzan tarafından yazılmış ikinci el yazılı liste de ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2023-12-15-134037.png

TERİM’İN İSMİNİN KARŞISI BOŞ

Seçil Erzan tarafından el yazısıyla yazılmış olan listede 30 kişinin ismi yer alıyor. Listenin ilk sırasında ünlü teknik direktör Fatih Terim’in ismi yer alıyor. Fatih Terim’in isminin karşısında herhangi bir rakam yazılmadığı görülüyor. Erzan, yazdığı listede ödeme yapmadığı bazı ünlü isimlerden aldığı paranın önüne eksi işareti koymuş. Örneğin Buse Terim -250, Arda Turan -7.500, Emre Çolak -3.000, Emre Belözoğlu -4.200 ve Muslera -500 gibi işaretlemiş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN