'Gece vakti ışıldıyor'... Astronot 'Eşsiz bir nokta' diyerek bakın nerenin fotoğrafını paylaştı...

'Gece vakti ışıldıyor'... Astronot 'Eşsiz bir nokta' diyerek bakın nerenin fotoğrafını paylaştı...

Space X'in uzaya gönderdiği astronot Sultan Al Neyadi, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Eşsiz bir nokta. Geceleri ışıldıyor" yorumu yaptı. Bakın uzaydan çekilen o fotoğraf nereye ait...

Avrupa'yı Asya'ya bağlayan ve pek çok kişinin "Dünyanın bir başkenti olsa orası olurdu" dediği İstanbul, yüzyıllardır gördüğü ilgiyi görmeye halen devam ediyor.

İstanbul'un büyülediği isimlerden biri de Space X tarafından uzaya gönderilen Sultan Al Neyadi... Neyadi, İstanbul'un uzaydan çekilmiş görüntülerini paylaşarak övgüler yağdırdı.

sultan-al-neyadi.jpg

UZAYDAN ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Elon Musk'ın uzay şirketi SpaceX tarafından 43 gün önce uzaya gönderilen Birleşik Arap Emirlikleri astronotu Sultan Al Neyadi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul'un uzaydan çekilmiş bir fotoğrafını övgü dolu sözlerle aktardı.

astronot-turkiye.jpg
'EŞSİZ BİR NOKTA'

Astronot Al Neyadi, söz konusu fotoğrafı "İstanbul- Türkiye geceleri parlıyor. Buradaki İstanbul Boğazı, Asya'nın Avrupa ile buluştuğu ve geçmişin bugünle iç içe geçtiği eşsiz bir nokta" ifadeleriyle paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN