İBB müjdeyi patlattı! KPSS şartsız personel alımları başladı: 126 kişilik kadro için elinizi çabuk tutun

İBB müjdeyi patlattı! KPSS şartsız personel alımları başladı: 126 kişilik kadro için elinizi çabuk tutun

Belediyeler tarafından yapılan personel alımları dikkat çekiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile birlikte 126 personel alımı yapılacağı belirtildi. KPSS şartsız personel alımları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. İşte personel başvuru detayları…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan ilan doğrultusunda kurum bünyesindeki eleman eksikliğini gidermek amacıyla yeni personel alımı yapılacağı belirtildi. Personel alımları kapsamında adaylardan KPSS şartı istenmediği vurgulandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 126 nitelikli yeni personel alımı yapılacağı aktarıldı. İşte personel başvuru detayları…

PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan çalışan eksikliğini gidermek amacıyla yeni personel alımı yapılacağı aktarıldı. Kurum bünyesinde çalıştırılmak üzere 126 yeni personel alımı yapılacağı belirtilirken alımlar için belirlenen kadrolarda duyuruldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılacak alımlar için belirlenen kadro ve kontenjan sayıları şu şekildedir:

  • 26 büro personeli,
  • 80 temizlik personeli,
  • 20 usta yardımcısı kadrolarında alım yapılacak.

ibb.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılacak alımlarda adayların hem nitelikli hem de özverili olmaları gerektiği aktarıldı. Büyük şehirde görev alacak personellerin ihtiyacı karşılayabilmesi için nitelik şartının arandığı vurgulandı.

temizlik-personeli-1.jpg

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından farklı kadrolarda alım yapılacağı belirtilirken başvurular 21 Temmuz 2023 tarihinde başladı. Güncel alımlar kapsamında başvuruların 21 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edeceğinin altı çizildi. Aylar başvuru işlemlerini istenilen belgeler ile birlikte gerekli yerlerden yapabilecek. Başvuru işlemleri ise İBB kariyer web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Adayların başvurular için elini çabuk tutması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN