CHP'den İçişleri Bakanı Soylu hakkında suç duyurusu

CHP'den İçişleri Bakanı Soylu hakkında suç duyurusu

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı'nın GAMER üzerinden özel bir seçim modülü hazırlayarak, paralel seçim kurulu oluşturma girişimi YSK tarafından engellenmişti. CHP, bu konuyu da içeren bir dizi olay için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Tarihi 14 Mayıs seçimlerine sadece 2 gün kaldı. Seçimlere yaklaşılan bu günlerde bazı provokatif ya da kanunlara aykırı olaylar da yaşanıyor. İçişleri Bakanlığı, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) üzerinden oluşturmak istediği seçim kurulu Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından engellenmişti.

SOYLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, son yaşanan kanun dışı olayları da işaret ederek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu.

Soylu'nun şahsıyla ilgili 5 ayrı suç duyurusunda bulunulduğunu belirten Murat Bakan, "Soylu'nun kendisiyle ilgili 5 tane ayrı suç duyurusunda bulunduk. Geride 105 tane daha var. O kadar çok suç işledi ki" dedi.

'GAMER ÜZERİNDEN NE TALEP ETTİ?'

CHP'li Murat Bakan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında 5 ayrı suç duyurusunda bulundum. Suç duyurularının detaylarını anlatıyorum. Seçime iki gün kaldı... İçişleri Bakanlığı GAMER üzerinden TSK'dan ne talep etti? Neden talep etti? Belgesiyle kamuoyuyla paylaşıyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN