İş arayanlara altın fırsat! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kadrolu çalışanlar alacak, başvurular e-posta ile yapılıyor

İş arayanlara altın fırsat! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kadrolu çalışanlar alacak, başvurular e-posta ile yapılıyor

Milyonlarca iş imkanı arayan vatandaşa müjdeli haber geldi. Altın tabakta sunulan fırsatta, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacak. Başvuruların e-posta aracılığıyla yapılacağı belirtilirken, başvuruya dair tüm diğer detaylar paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Son zamanlarda artan iş ilanlarına yenileri ekleniyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan duyuru, iş imkanı arayanlara altın tabakta sunuldu. Bünyesindeki eksiklikleri gidermek adına, personel alımlarını yapacağını duyurarak detayları paylaştı.

BAŞVURULAR BURADAN YAPILIYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatında oluşan bünye eksikliğini doldurmak adına 91 sözleşmeli personel alımı ilanı paylaşıldı. Duyurulan işe alım ilanı ile birlikte detaylarda belli oldu.

Başvuru yapacak olan adaylar, 18 Eylül 2023 tarihi ile 29 Eylül 2023 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvuruda yapabilecek. Sınav başvuru yapan adayların, şahsen ya da posta yolu ile yapacağı başvuru kabul edilmeyecektir.

hr-outsourcing2.webp

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

Başvurusu onaylanan adaylara, yazılı ya da sözlü sınavın yapılmayacağı detaylarda yer aldı. Paylaşılan, genel ve özel şartları taşıyan adaylar arasından, 2022 yılına ait KPSS (B) grubundan 60 ve üzeri puan alınması durumunda sıralamaya bakarak personel alımı gerçekleştirilecek.

PERSONEL ALIM SÜRECİ

Alımlar her il için geçerli olacak şekilde, pozisyon için en yüksek puan alan adaydan başlayarak, en düşük puan alana kadar ilerleyecek. Belirtilen kontenjan kadar asıl aday alınırken, kontenjanın 2 katı kadar da yedek aday belirlenecek. Başvuruların sonrasında belirlenen asıl ve yedek aday listesine, "www.uab.gov.tr" web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN