İŞKUR’dan 17.000 TL maaşlı iş ilanı! Binlerce kişi alınacak: KPSS şartı yok, en az lise mezunu

İŞKUR’dan 17.000 TL maaşlı iş ilanı! Binlerce kişi alınacak: KPSS şartı yok, en az lise mezunu

İş arayanlara İŞKUR’dan müjde! Binlerce personel alımı ilanı açan İŞKUR en düşük maaşın 17.000 TL olduğunu duyurdu. KPSS siz alım yapacak olan İŞKUR çok sayıda kişi başvurdu. Başvuru tarihleri başladı. İşte İŞKUR’un hastaneler için açtığı işi ilanları ve detayları

İş arayanlara istihtam açan İŞKUR işçi alınlarını başlattı. Hastanelere çok sayıda personel alınacağını duyuran İŞKUR en düşük maaşın 17.000 TL olduğunu duyurdu. KPSS şartı olmadan alım yapan işkur ilkokul mezunlarını da işe alacak.

KPSS ŞARTI YOK! EN DÜŞÜK MAAŞ 17 BİN TL

Hastane personel alımı ilanı açan İŞKUR çok sayıda işsiz için müjdeli haberi verdi. 21 Haziran tarihinde başlayan başvuru işlemleri 30 Haziran’a kadar devam edecek.

img-2689.jpeg

İlkokul mezunu başta olmak üzere çok sayıda kişiyi işe alacak olan İŞKUR şartları da yayınladı. KPSS şartı olmayan iş ilanlarında hastanelere işçi alınacak. En düşük maaşın ise 17 bin lira olduğu belirtildi.

ARANAN ŞARTLAR

- kişilerin öncelikle en az ilkokul mezunu olması

-Microsoft Office programlarını bilmesi oldukça önemli bir unsur olarak ifade edilmekte.

-etkili iletişim kurma becerisi ve hasta psikolojisine önem verme

-Kişisel görünümün yanı sıra vardiyalı çalışma gibi detaylarda verilen ilanlarda yer alıyor.

Başvurular İŞKUR’un sitesinden yapılacak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN