İstanbul'da vahşi hayvan paniği! Önce korku saldı sonra çukura düştü: Kimse korkudan yanına yaklaşamadı

İstanbul'da vahşi hayvan paniği! Önce korku saldı sonra çukura düştü: Kimse korkudan yanına yaklaşamadı

İstanbul'da yaşayanlar vahşi hayvan paniği ile korku dolu anlar yaşadı. Çukura düşen vahşi hayvanı görenler korkudan tir tir titrerken vatandaş yanına yaklaşmaya da korktu. İşte tüm detaylar…

İstanbul'un Silivri ilçesinde sondaj çukuruna düşen tilki çevredeki vatandaşları korkuttu. Anında ekiplere haber veren vatandaşlar o anları kayıt altına alırken yanına yaklaşmaya da korktu. İtfaiye ekiplerine çalışmaları anbean kayıt altına alınırken vahşi hayvanı oradan çıkarmak hiç de kolay olmadı.

DOĞAYA SALINDI

Silivri Çanta Mahallesi’nde sondaj çukuruna düşen bir tilki görenleri şaşırttı. İzolasyon malzemelerine takılı halde bulunan tilkiyi gören vatandaşlar ise hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Hemen olay yerine gelen ekipler çukura inerek tilkiyi bulunduğu yerden çıkartmak için kolları sıvadı.

tilki-001.jpg

Vahşi bir hayvan olması nedeniyle hem çevredekileri hem de ekipleri korkutan tilkinin çıkarılma anları ise tedirgin gözlerle izlendi. Ekipler tarafından gerçekleştirilen kurtarılma operasyonu kayıt altına alınırken çukurdan çıkarılan tilki de doğal ortamına bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN