İstanbul'u vortex vuracak! Ünlü meteoroloji uzmanı Kerem Ökten açıkladı... Bildiğiniz kışları unutun

İstanbul'u vortex vuracak! Ünlü meteoroloji uzmanı Kerem Ökten açıkladı... Bildiğiniz kışları unutun

Ağustos ayında etkili olan yağışlı hava tüm yurdu etkisi altına almış durumda. Hava sıcaklıkları 30 dereceye kadar yaklaşırken yağışlar kendini göstermeye devam ediyor. Vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları düşecek mi? Yağışlar ne zamana kadar devam edecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken uzmanlardan çarpıcı bir uyarı geldi. İstanbul için vortex kar yağışı uyarısı! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten uyardı. Göz gözü görmeyecek!

Afrika sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına almış durumda. Ağustos ayının ilk haftasında etkisini gösteren El Nino ve Eyyam-ı Bahur hava sitemleri sıcaklıkları hızla artırırken İstanbul başta olmak üzere bazı kentlerde sıcaklıklar 40 dereceye kadar ulaşmış durumda. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zamana kadar devam edecek?' sorularını araştırıyor. İstanbul için vortex kar yağışı uyarısı! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarih vererek uyardı. Göz gözü görmeyecek, o günlerde sakın dışarı çıkmayın! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

jhjhjh-40.jpg

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN TARİH VE SAAT VEREREK UYARDI: İSTANBUL'DA KAR ALARMI!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda, yeni bir uyarıda bulundu. Yağışların devam edeceğini ifade eden Kerem Ökten, İstanbulluları son dakika olarak uyardı. Vortex kar yağışlarının o tarihte geleceğini ifade eden Ökten, "Kar dediğin vortex şeklinde yağacak. 2022'de Avrupa yakasında 3 saatte muazzam kar yağmıştı. Bu tarz durumlarla sıkça karşılaşacağız." dedi.

hjhjhj-2023-08-15t110827-827.jpg

VORTEX TÜM ÜLKEYİ VURACAK...

Sözlerine devam eden Meteroloji Uzmanı Kerem Ökten, "İstanbul'un yeni fenomeni; Vortex kar yağışı. Son yıllarda sıklaşmaya başladı ve önümüzdeki yıllarda iyice artacak. Bu kar yağışı bir anda gündelik hayatı durma noktasına getiren bir güce sahip. 2022'de 3 tane oluştu. Bu sene de kuvvetle muhtemel." uyarısında bulundu.

b2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN