Kamuda çalışacaklar dikkat! İşsizlik sorunu ortadan kalktı: Artık bu şekilde yapılacak

Kamuda çalışacaklar dikkat! İşsizlik sorunu ortadan kalktı: Artık bu şekilde yapılacak

Kamuda çalışmak isteyen binlerce vatandaş güncel iş ilanlarını yakından takip ediyor. Lise, ön lisans ve lisans mezunları için personel alımları başladı. İşte personel başvuru detayları…

Ağustos ayı ile birlikte kamu kurumlarından güncel ilanlar yayınlanmaya başladı. Kurum bünyesinde açık pozisyonu alım yapılacağı belirtilirken başvuru şartları da tek tek açıklandı. Dev kadroya lise, önlisans ve lisans programından mezun olan kişilerin başvuru yapabileceği belirtildi. İşte personel başvuru detayları…

MERKEZİ YERLEŞTİRME YAPILACAK

Memur olmak için KPSS sınavına katılan adaylar ilan detaylarını Araştırmaya devam ediyor. 2023/1 KPSS yerleştirme sınavı tamamlanırken dışarıda kalan memur adayları da 2023/2 için nefesler tutuldu. Adaylar KPSS 2023/2 tercih kılavuzuna göre başvuru işlemlerini yapacak. Başvuru detayları merak edilirken kontenjan bilgileri hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı.
personel-basvuru-1.jpg

HANGİ KADRODA ALIMI YAPILACAK?

KPSS sınavına katılan adaylar güncel ilanları da araştırmaya devam ediyor. Farklı dallarda alım yapılacak aktarılırken aranan bölümlerde tek tek açıklandı.
Lise Mezunu: Vagon Teknisyeni, Şoför, Memur, Bilgisayar İşletmeni, Hizmetli, Sağlık teknisyeni, Teknisyen alımları yapılacak.

personel-alimi-1.jpg

Ön Lisans Mezunu: VHKİ, Anbar memuru, ARFF Memuru, Programcı, Bilgisayar İşletmeni, Dava Takip Memuru, Enformasyon Memuru, Gişe Memuru, Ambar Memuru, İş Makinası Sürücüsü, Sağlık teknikeri, Aşçı, Hemşire, Tekniker, Sekreter, Kondoktör, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Memur, Muhasebeci, Şoför, Teşkil Memuru alınacak.

Lisans Mezunu: Aktüer, Antrenör, Tüketici hakem heyetiraporatörü, VHKİ Kütüphaneci, Matematikçi, Memur, Denizcilik Sörvey Mühendisi, Sekreter, Merkezi Satınalma Uzmanı, Mimar, Astronom, Mühendis, Kimyager, Sosyal çalışmacı, Mühendis, Fizikçi, Grafiker, İstatistikçi, Müze Araştırmacısı, Perfüzyonist, Psikolog, Mütercim, Arpon memuru, ARFF Memuru, Kitap Patalogu, Avukat, Bilgisayar İşletmeni, Stajyer Alım memuru, Şehir Plancısı, Programcı, Veteriner hekim kadrolarında personel alımı yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN