Kızılay KPSS’siz personel alımı yapacak! 2 ay boyunca devam edecek! Hemşire, engelli personel, tekniker…

Kızılay KPSS’siz personel alımı yapacak! 2 ay boyunca devam edecek! Hemşire, engelli personel, tekniker…

Kızılay tarafından yayınlanan yeni ilanlar kapsamında 3 farklı kadroda personel alımı yapılacağı belirtildi. Adaylardan KPSS şartı istenmediğinin altı çizilirken bazı genel ve özel şartların sağlanması gerektiği vurgulandı. İşte Kızılay personel başvuru detayları…

Kızılay'ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilan kapsamında personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuruların 2 ay boyunca devam edeceği ifade edilirken 3 farklı alanda alım yapılacağının altı çizildi. Yayınlanan ilanlar kapsamında genel ve özel şartlar yer alırken adayların bu şartları sağlaması gerektiği belirtildi. İşte Kızılay personel başvuru detayları…

KIZILAY PERSONEL ALIMI YAPACAK

Türk Kızılayı Mayıs ayı itibariyle güncel ilanlarını yayınladı.3 farklı kadroda alım yapılacağı belirtilirken adaylar hangi kadrolarda alım yapılacağını merak etmeye başladı. Adayların kurum tarafından belirlenen şartları sağlaması gerekmektedir. Başvuru yapılacak kadrolar şu şekildedir:

  • Hemşire,
  • Engelli Personel
  • Elektrik Teknikeri

truk-kizilayi.jpg

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kızılay Sağlık A.Ş. bünyesinde istihdam edilecek personel alımları için adaylardan istenen genel şartlar şu şekildedir:

  • T.C. vatandaşı olması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Görevini yapmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorunun olmaması,
  • Erkek adayların askerliğini yapmış olmaları ya da askerlik ile ilişiğinin olmaması,
  • Tam zamanlı çalışmaya uygun olmaları,
  • İletişim yeteneğinin gelişmiş olması,
  • Eğitime ve gelişime açık olması gerekir.

Hemşire kadrosuna başvuruda bulunacak adayların üniversitenin ilgili bölümünden mezun olmazdı ve en az 2 yıl deneyiminin olması gerekmektedir.

Engelli personel alımları kapsamında adayların tercihen ön lisans mezunu olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra İŞKUR'a kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosunda değerlendirilebilecek olması gerekiyor. Engelli personelleri en az %40 engel raporunun bulunması gerekmektedir.

Elektrik teknikeri alanında başvuruda bulunacak adayların üniversite ya da Meslek Yüksek okullarının elektrik elektronik, mekatronik, otomasyon bölümlerinden mezun olması şartı aranıyor.

kizilay-calisan.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kızılay bünyesinde yapılacak personel alımları için detaylar merak ediliyor.16 Mayıs 2023 tarihinde başlayan başvuruların 15-16 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Adaylar 2 aylık süreç içerisinde başvuru işlemlerini tamamlayabilecek. Başvurular için https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx adresine başvuru yapılması gerekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN