Lise mezunları hemen başvursun! Zabıta memur alımları başladı: Başvurular İŞKUR üzerinden yapılıyor...

Lise mezunları hemen başvursun! Zabıta memur alımları başladı: Başvurular İŞKUR üzerinden yapılıyor...

Personel alımlarının büyük bir ilgi gördüğü dönemlerde yeni ilanlar paylaşılmaya devam ediyor. İŞKUR tarafından paylaşılan kamu memur alımlarına dair yeni ilanlar iş imkânı arayanların gündeminde yer aldı. Zabıta memuru alımını duyuran İŞKUR, başvuru şartları ve detaylarını paylaştı. Peki başvuru için KPSS şartı aranıyor mu? İşte tüm detaylar...

ZABITA MEMURU ALIMLARI

İş imkânı arayan vatandaşların gündeminde yer alan ilanlar arasında yeni bir tanesi daha eklendi. Erzurum Köprüköy Belediye Başkanlığı bünyesine yapılacak olan kamu personeli alımlarına dair detaylar paylaşıldı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından paylaşılan ilan ile birlikte başvuru şartları ve süreci duyuruldu.

Erzurum Köprüköy Belediyesi bünyesine yapılacak olan zabıta alımları için en az lise mezunu olmak gerekiyor. Lise mezunu olmanın dışında birçok şart aranıyor. KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olmanız gerekir. 11 kişilik alım yapılacak olan belediye bünyesine kadın ve erkek adaylar arasından seçim yapılacak.

1312670.webp

BAŞVURU ŞARTLARI

Zabıta memuru alımları için gerekli olan şartlar ise şu şekilde;

  • Başvuruda bulunacak olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 40'ıncı maddesi ve 48'inci maddesinde yer alan A bendindeki genel şartları sağlaması,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek bende ya da akıl sağlık sorununun bulunmaması,
  • Erkek adayların askerliğini bitirmiş ya da ilişiğinin olmaması,
  • Ayriyeten belirli suçlardan mahkûm olmaması gerekiyor.

8347-0.jpg

BAŞVURU SÜRECİ

Zabıta memuru alımlarında erkeklerde en az 1.67, kadınlarda ise en az 1.60 boy uzunluğu isteniyor. Boyu 1 metreden fazla olan kısmıyla kilosu arasında (+ -) en fazla 10 kilogram fark olmalıdır. İŞKUR üzerinden başvuruda bulabilmek için ilan detaylarında yer alan şartları ve süreci sağlamanız gerekir.

Başvuru için belediyenin web sitesi http://www.koprukoy.bel.tr adresini ziyaret ederek başvuru formunu doldurmanız gerekir. Elektronik ortamda başvuru formu doldurularak ıslak imza ile imzalanması isteniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN