MHP'li Işıkver'den AK Partili Şerifoğulları'na 'ucuz et' tepkisi: Dört aydır neyi bekliyoruz?

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın halkın ucuz et yemesi için Et ve Süt Kurumu'na dükkan tahsis etmeyişine tepki gösterdi. Işıkver, "Yetkiyi aldılar dört yıldır bekliyoruz vatandaş ucuz et yiyecek. Yapamadılar. Dört aydır neyi bekliyoruz? Belediye bir yer verecek de garibanlar ucuza et yiyecek, bu olur mu? Biz vatandaşa niçin ucuz et yediremiyoruz?" diye konuştu.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, partisinin aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı hedefine alan Işıkver, dar gelirli vatandaşların ucuz fiyata et alabilmesi için Et ve Süt Kurumu'na dört aydır dükkan tahsis etmemesine tepki gösterdi.

'BELEDİYENİN BİR DÜKKAN VERECEK İMKANI YOK MU?'

Bugün Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğüne gittiklerini aktaran Işıkver, vatandaşların hijyen koşullarında ucuza et alabilmesi için Türkiye'deki 18'nci et satış mağazasının Elazığ'da açılması teklifini sunduklarını belirtti. Işıkver konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"İnanın beş sene boyunca sayın belediye başkanımıza yetki de verilmişti burada. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Meclis grubu da tam destek vermişti. Yetkiyi aldılar dört yıldır bekliyoruz vatandaş ucuz et yiyecek. Yapamadılar. Birkaç kez Meclis'te de konusu oldu yanlışsam çıkıp düzeltsinler ama şimdi biz yaptık. Dört aydır bekliyoruz, neyi bekliyoruz? Belediye bir yer verecek de garibanlar ucuza et yiyecek, bu olur mu? Bunu sizin taktirlerinize bırakıyorum. Bu belediyenin bir dükkan verecek imkanı yok mu? Sokakta gezen herkese birer tane dükkan verdiniz, her derneğe bir oda verdiniz, bir bina verdiniz bazı derneklere, bazılarının mallarını verdiniz. Biz vatandaşa niye ucuz et yediremiyoruz en küçük örnek bu?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN