O bankada kredi kartı/hesap kartı olanlar dikkat! Duyuru yapıldı: Duyan siteye hücum etti

O bankada kredi kartı/hesap kartı olanlar dikkat! Duyuru yapıldı: Duyan siteye hücum etti

Milyonlarca müşterisi olan o bankada duyuru yapıldı. Kredi kartınız ya da banka hesabınız varsa bunu hemen yapın! Duyanlar siteye akın etti

Akbank, milyarlarca liralık ekonomi hacmi ile tanınan büyük bankalar arasında yer alırken, müşterilerini sevindiren bir kredi fırsatını duyurdu.

Akbank, acil nakit ihtiyacı olanlar, araba almak isteyenler veya birikimlerine ek olarak 250 bin TL’ye ihtiyaç duyanlara sevindirici bir kredi fırsatı sunuyor. Başvuru yapan her Akbank müşterisi için kredi verilmesi bekleniyor.

img-3886.jpeg

250.000 TL’YE KADAR KREDİ İMKANI

Akbank 250 bin TL kredi başvurusu yapmak oldukça kolaydır. Diğer bankalar genellikle 70 bin TL’nin üzerinde hesaplama yapmamaktadır. Ancak yeni gelişmelerle birlikte bankaların alt sınırı yavaş yavaş 250 bin TL’ye çıkmaktadır. Akbank müşterisiyseniz, mobil bankacılık uygulamasını indirerek veya mobil bankacılık adımlarını tamamlayarak bankanın müşterisi olabilirsiniz.

MOBİL BANKACILIKTAN KOLAYCA YAPIN

Akbank mobil bankacılık ana sayfasında yer alan “Direkt Kredi” seçeneğine tıklayarak kredi başvuru alanına geçebilirsiniz.

Bankalar genellikle faiz oranlarını kişiye özel olarak belirleyebilir. Ancak yaptığımız hesaplamalara göre, 12 ay vadeli bir kredinin toplam geri ödemesi 342.055,36 TL olup, aylık ödeme miktarı ise 28.504,61 TL’dir.

Akbank’ın bu sevindirici kredi fırsatı, acil nakit ihtiyacı olan veya ek fonlama gereksinimi duyan müşteriler için cazip bir seçenek olabilir. Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda, kredi taleplerinin olumlu sonuçlanması beklenmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN