O ilimizde kırmızı alarm verildi! Türkiye'nin en zehirli yılanı: Uzmanlar uyardı istila başladı!

O ilimizde kırmızı alarm verildi! Türkiye'nin en zehirli yılanı: Uzmanlar uyardı istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Avlanmak için doğaya salınan yılanlar insan yaşamına dahil olmaya başladı. Ülkemizde gelen son görüntüler herkesi şoke etti. O ilimizde kırmızı alarm verildi. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Uzmanlar bölgedeki halkı uyardı. Yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıktı. Sıkça görülen yılan vakaları bu sefer ülkemizde yaşandı. Burası Amerika değil Türkiye! Elazığ'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Uzmanlar bölge halkını uyardı. İstila başladı! Görünce sakın yaklaşmayın.

hjhjhj-2023-05-27t141525-578.jpg

O İLİMİZDE KIRMIZIZ ALARM VERİLDİ

Son dönemde yılan haberleri oldukça yoğun ilgi görmekte. Ülkemizin en zehirli yılanı olarak tanınan şeritli engerek yılanı uzun süre sonra o ilimizde görüldü.

hghghg-2023-05-27t141441-127.jpg

TÜRKİYE'NNİ EN ZEHİRLİ YILANI

Şeritli engerek yılanının, Elazığ'da bir grup doğasever öğretmen tarafından yeni keşfedilen 3 milyon yıllık kanyonda ortaya çıktığı öne sürüldü. Yılanı görenler herhangi bir müdahalede bulunmadan yılanın fotoğrafını çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN