Simpsonlar büyük çöküşün haberini verdi! Her şey planlı bir tuzakmış: Bir anda yok oluşu tüm dünya dengesini değiştirecek…

Simpsonlar büyük çöküşün haberini verdi! Her şey planlı bir tuzakmış: Bir anda yok oluşu tüm dünya dengesini değiştirecek…

Simpsonlar yine gündemden düşmüyor. Her şeyi önceden bilen çizgi dizi bu tahminiyle de yine şaşırttı. Meğer her şey planlı bir tuzakmış. İşte, duyunca şok olacağınız o gerçekler…

ABD yapımlı çizgi dizi The Simpsons, 1990’lı yıllardan bu zamana kadar olan bölümlerinde yıllar sonra gerçekleşecek olayları önceden bilmesiyle gündeme geliyor. Donald Trump’ın Amerikan başkanı seçileceğini bilen dizi, aynı zamanda birçok doğal afet ile Disney ve Fox birleşimini de öngörmüştü. Dizi şimdilerde ise başka bir öngörüsünün doğru çıkmasıyla gündeme geldi.

SUSUZLUK TUZAĞI: BİR KURUMSAL AŞK HİKAYESİ

35. sezonda yer alan Susuzluk Tuzağı: Bir Kurumsal Aşk Hikayesi isimli 4. Bölümde yaşananlar oldukça dikkat çekici. Şimdilerde herkesin dilinde olan bölüm, Silikon Vadisi’ndeki başarana kadar numara yap felsefesini esas alan ve Elizabeth Banks’ın seslendirdiği Persephone isimli üniversiteyi bırakmış genç bir CEO’yla ilgili önemli bir parodi belgeseline dönüştü.

simpsonlar-kehanetleri-3.jpg

Persephone, Bay Burns’ün oldukça iddialı ve belirsiz bir rüya projesi olan tuzlu suyu içme suyuna çevirme amacına ulaşmak için finansal destek talebinde bulunur. Bay Burns ise bu teklifi kabul ederek hayatının büyük bir bölümünü onun Yaşam Botu şirketine adayarak, kendisi gibi zengin arkadaşlarını da yatırım için teşvik eder.

İkili evlenir ancak dolandırıcılıkla suçlanan kadın, Bay Burns’ü kendi çıkarları uğruna manipüle eder. Bölümdeki bir kısımda, Bay Burns Persephone’a doğum gününde özel bir hediye alır. Hediyeyi Twitter hediye kartı sanan Persephone’a, Burns “Hayır sana Twitter aldım” yanıtı verir.

simpsonlar-kehanetleri-1.jpg

Burns’ün sevgilisine “Fiyatı kelepirdi, önceki sahibi kendi kendine giden Mars roketi uluslararası uzay istasyonuna çarptıktan sonra satmak zorunda kaldı” demesi ise en can alıcı kısım oluyor.

Yani uzayda büyük bir kaza meydana gelecek. Diziyi izleyenler şirketin eski sahibinin Elon Musk olduğundan fazlasıyla emin…

simpsonlar-kehanetleri-2.jpg

Bay Burns ile Persephone’nin, yeni sahipliğinde Bay Burns’ün Persephone’yle ilgili atılan olumsuz Tweet’lerin hepsini kaldırttığını gösteren medya kişiliği ile Billions’ın ortak yaratıcısı Andrew Ross Sorkin’le röportaj yaptığı sahnede bölümde yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN