Sinan Oğan’dan doğru zaman tepkisi geldi! O eleştirilere kayıtsız kalmadı: “Yapılanları unutmuyorum”

Sinan Oğan’dan doğru zaman tepkisi geldi! O eleştirilere kayıtsız kalmadı: “Yapılanları unutmuyorum”

2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destekleyeceğini açıklayan Sinan Oğan’a gelen tepkiler çığ gibi büyüdü. Sinan Oğan sonunda sessizliğini bozdu. Oğan’dan “Doğru zamanı bekliyorum” tepkisi geldi. İşte Sinan Oğan’ın o açıklamaları…

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak 14 Mayıs seçimlerinde listede yerini alan Sinan Oğan, 2. turda destekleyeceği ismin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu açıkladı. Destek verdiği ismi açıklaması ile birlikte büyük bir tepki alan Oğan, tüm eleştirileri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile yanıt verdi. Kimseye kin tutmadığını belirten Sinan Oğan, yapılan hiçbir şeyi de unutmadığının altını çizdi. Çoğu şey içine attığını belirten Oğan, her şeyin bir zamanı olduğunu vurguladı. İşte Sinan Oğan’ın o açıklamaları…

SİNAN OĞAN’IN DOĞRU ZAMAN TEPKİSİ

14 Mayıs seçimlerinde %5.17 oranında oy alan Sinan Oğan, dağılan Ata ittifakının 13. cumhurbaşkanı adayı olarak İlk turda yerini aldı. 2. tur seçimlerinde seçeceği isim büyük bir tartışma konusu olurken her iki adayla da görüşmeler sağlandı. 2 tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacağına açıklayan Sinan Oğan, büyük bir tepki aldı.

sinan-ogan-erdogan.jpg

Ata ittifakı ortaklarından Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise 2 tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini duyurdu. Sinan Oğan'ın tercihini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yana kullanması ise bir kesim tarafından tepki ile karşılandı.

SİNAN OĞAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Yapılan eleştirilere hiçbir tepki vermeyen Sinan Oğan, sessizliğini bozdu. Sosyal medya platformu Instagram üzerinden paylaştığı bir hikaye ile üstü kapalı bir şekilde yanıt veren Oğan, kendi fotoğrafının üzerine hüzünlü bir fon müziği ekleyerek "Kin tutmuyorum kimseye ama kimin ne yaptığını da unutmuyorum kimsenin.” sözlerine yer verdi.

sinan-ogan-1.jpg


HER ŞEY İÇİN DOĞRU ZAMAN


Yapılan eleştirilerin çoğunu içine attığını ifade eden Sinan Oğan, “Çoğu şeyi içime atıyorum bazen. Ama derler ya, her şeyin bir zamanı var. Doğru zamanı bekliyorum. Yapılan hiçbir şeyin farkında değilim sanmayın beni. Uğraşmak istemiyorum sadece." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN