Sosyal medya fenomenine AVM'de saldırı! Sandalyeler havada uçuştu, fenomeni güvenlik görevlileri kurtardı

Sosyal medya fenomenine AVM'de saldırı! Sandalyeler havada uçuştu, fenomeni güvenlik görevlileri kurtardı

Dünyaca ünlü sosyal medya fenomenine AVM’de yapılan saldırı duyanları resmen şaşkına çevirdi! Sandalyeler havada uçuşurken, ünlü fenomeni güvenlik görevlileri kurtardı. İşte olayın detayları…

Dünyaca ünlü YouTuber Charlie Veitch, bir alışveriş merkezinde hiç beklenmedik anda saldırıya uğradı. O anlar kameralara yansırken ünlü ismi güvenlik görevlileri kurtardı. Bu olayın ardından bazı sosyal medya fenomenleri olayın kurgu olduğunu iddia ederken detaylar merak konusu oldu.

BİR ANDA SALDIRIYA UĞRADI

YouTuber Charlie Veitch, 11 Eylül ile alakalı ortaya attığı komplo teorileri sonrasında bir anda ünlendi. Çok konuşulan YouTuberlar arasında yer alan Veitch, Manchester'daki Arndale Center'da alışveriş yapmak için gittiğini söyleyen Veitch bir grup tarafından darp edildi. Veitch’in yanına kendini sivil polis olarak tanıtan birinin gelmesiyle olaylar gelişmeye başladı. Grup onu sahte yardım dolandırıcılığıyla suçlarken içlerinden biri onu itti.

capture-20231109165012350.jpg

ARALARINDAN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Veitch, AVM’deki yürüyen merdivenlerin altında başka bir grubun daha kendisini beklediğini anladı. O esnada merdivenlerde bir arbede yaşandı. Veitch sonunda Arndale güvenlik görevlilerinin oluşturduğu bir kordonun arkasına saklandı ve durum polise haber verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN