Süleyman Soylu “Aslanlar” dedi! İlk yerli polis aracı göründü! Artık yollarda olacak

Süleyman Soylu “Aslanlar” dedi! İlk yerli polis aracı göründü! Artık yollarda olacak

TOGG araçlar yollarda görülmeye başladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yollarda polis aracı olarak görev alacak TOGG araçlar için ilk paylaşımı yaptı. İşte ilk TOGG polis aracı…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile ilk yerli polis aracını paylaştı. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, artık polis aracı olarak da yollarda yer alacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Aslanlar' diyerek paylaştı. İşte ilk TOGG polis aracı…

İLK YERLİ POLİS ARABASI

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, yollarda yerini aldı. Ancak ilk kez polis aracı olarak yollara çıkacak olan TOGG için açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.
Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile ilk yerli polis aracını tanıtan Bakan Soylu, "Yerli ve millî gururumuz Togg, Emniyet'imize yakıştı mı yakıştı." sözlerine dile getirdi.

togg-polis-araci.jpg

ASLANLAR GÖRÜNDÜ

Uzun süredir merakla beklenen TOGG araçlar nihayet göründü. Süleyman Soylu jandarma ve polis aracı olarak kullanılacak TOGG araçları 'Aslanlar' diye paylaştı.

togg-polis.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN