Toplu taşıma kullananlar yandı! Bu zamlar evlere incir ağacı dikecek: Sivil 45 TL, öğrenci 35 TL…

Toplu taşıma kullananlar yandı! Bu zamlar evlere incir ağacı dikecek: Sivil 45 TL, öğrenci 35 TL…

Toplu taşıma kullanan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Ücretleri %100’den fazla zam yapılırken vatandaş işe gitmeye de korkar oldu. O tarihten itibaren zamlı ödeme yapılacak. İşte toplu taşıma zamları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Vatandaşların korkulu rüyası ulaşım ücretleri hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Ulaşım ücretlerine zam yapıldığı duyurulurken yeni tarifede belli oldu. O ilde ulaşım ücretlerine %100'den fazla zam yapıldı. İşte toplu taşıma zamları hakkında merak edilen tüm detaylar…

%100'DEN FAZLA ZAM

Toplu taşıma kullanan vatandaşlar için yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. 3 Haziran 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni ücretler belli oldu. Sivil ve öğrenci olmak üzere iki tarife üzerinden yapılacak ücretlendirme kapsamında siviller 45 öğrenciler ise 35 TL ödeme yapacak.

istanbul-toplu-tasima.jpg


Rize'de minibüs ücretlerine zam yapıldığı duyurulurken vatandaş da minibüs kullanmaya korkar oldu. %100'den fazla yapılan zamlar ile birlikte tepkilerde çığ gibi büyüdü.


DOLAR ARTTI ULAŞIM İMKANSIZ OLDU

Enflasyon ile birlikte dolar hızlı bir yükseliş gösterirken birçok ürüne yapılan zamlarda vatandaşın dikkatinde yer alıyor. Rize'de minibüs kullanan vatandaşlar artık zamlı tarife üzerinden ödeme yapacak. Bu kapsamda siviller için belirlenen yeni ücret 45 TL olurken öğrencilerin de ulaşım için 35 TL ödeyeceği belirtildi.

rize-minibus.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN