Türkiye'nin en zehirli yılanı! Sokağın ortasında korku dolu anlar, tüyleriniz diken diken olacak... O ilimizde istila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Sokağın ortasında korku dolu anlar, tüyleriniz diken diken olacak... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamın dahil oldu. Görüntüleri görünce ağzınız açık kalacak. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Sokağın ortasında korku dolu anlar, dev yılanı görünce tüyleriniz diken diken olacak. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Paylaşılan görüntüler herkesi korkuttu. Türkiye'nin en zehirli yılanı. Dev yılan sokağın ortasında dehşet saçtı. Görünce tüyleriniz diken diken olacak. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. İstila başladı, gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. İstanbul'un göbeğinden gelen son görüntüler ise herkesi şok etti. Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

İstanbul Avcılar’da bulunan Ambarlı Mahallesi'nde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Park halindeki bir otomobilin jantına yılan girdi. Çevrede bulunan vatandaşlar yılanı fark ettiği gibi itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

gffggf-15.jpg

DEV YILAN SOKAK ORTASINDA DEHŞET SAÇTI

Kedinin yılana yaklaştığını gören esnaflar hemen olaya müdahale etti. Yoldan geçen bir kadın eline aldığı poşetle yılanı olduğu yerden çıkarmak istedi ancak başarısız oldu. Bölgeye gelen ekipler yılanı olduğu yerden çıkardı ve doğaya tekrardan bıraktı.

fggfgf-99.jpg

UZMANLAR UYARDI: KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarında artacağını belirten yetkililer, vatandaşları yılan saldırısına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN