Yeşil Sol Parti Milletvekili Adalet Kaya trafik kazası geçirdi

Yeşil Sol Parti Milletvekili Adalet Kaya trafik kazası geçirdi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu, Yeşil Sol Parti Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya ve HDP yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı. Kaya, sosyal medya hesabından "Kazayı hafif yaralanmayla atlattık, şükür ki hiçbirimizde hayati tehlike söz konusu değil." paylaşımı yaptı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu araların Yeşil Sol Parti (YSP) Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya’nın da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Aynı yöne giden ve sürücülerin ismi öğrenilemeyen iki otomobil çarpıştı. Kazada iki araçta bulunan 7 kişi yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YSP MİLLETVEKİLİ ADALET KAYA DA YARALILAR ARASINDA

Yeşil Sol Parti (YSP) Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya’nın, Şırnak'ın Silopi ilçesine gitmek için yola çıktığı otomobilde, Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de olduğu ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kazayı hafif yaralanmayla atlattık, şükür ki hiçbirimizde hayati tehlike söz konusu değil. Arayan, mesaj atan, merak eden dostlara tek tek dönüş yapamıyorum. Geçmiş olsun dilekleriniz için buradan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN