Hatay'da soba faciası: Anne ile oğlu can verdi

Hatay'da soba faciası: Anne ile oğlu can verdi

Hatay'ın Hassa ilçesinde sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve oğlu yaşamını yitirdi. Dün de Ampute Futbol Milli Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak'ın, anne ile babası Tokat Zile ilçesinde sobadan sızan gazdan dolayı zehirlenmiş, Çakmak'ın annesi hayatını kaybetmişti.

Hatay'ın Hassa ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve oğlu hayatını kaybetti.

Akbez Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki evlerinde ikamet eden Gülnaz Tarak (71) ile oğlu Süleyman Kaya'dan bir süre haber alamayan yakınları, durumu sağlık ekipleri ve jandarmaya bildirdi.

19-02/04/basliksiz-1-1549284343.jpg

Ekipler girdikleri evde anne ve oğlunun öldüğünü belirledi.

Sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlendikleri tespit edilen anne ve oğlunun cesetleri, Hassa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Dün de Ampute Futbol Milli Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak'ın, anne ile babası Tokat Zile ilçesinde sobadan sızan gazdan dolayı zehirlenmiş, Çakmak'ın annesi hayatını kaybetmişti.

HATAY/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN