2 çocuk annesi Doğa Rutkay'dan kötü haber: Perişanım

2 çocuk annesi Doğa Rutkay'dan kötü haber: Perişanım

2 çocuk annesi Doğa Rutkay'dan üzen haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Rutkay, herkesi uyardı. "Perişanım" diyen ünlü oyuncunun hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Bakın Doğa Rutkay'ın başına ne geldi?

BKM oyuncularından Doğa Rutkay, apar topar hastaneye kaldırıldı. Güldür Güldür Show'da Yeter karakteriyle büyük beğeni toplayan Rutkay, domuz gribine yakalandı. 2 kız çocuğu olan ünlü oyuncu hastalığın çok ağır geçtiğini belirterek herkesi maske konusunda uyardı.

doga.jpg

DOĞA RUTKAY HASTANELİK OLDU

2014 yılında Kerimcan Kamal ile evlenen Doğa Rutkay, ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim'i kucağına almıştı.

dogarutkaya.jpg

Ünlü oyuncudan bu kez üzen haber geldi. Aile hayatını kameralardan uzak yaşayan Doğa Rutkay, "Perişanım" diyerek Domuz Gribine yakalandığını duyurdu.

rutkay.jpg

"ÇOK AĞIR BİR HASTALIK"

Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu maske konusunda herkesi uyardı. Hastalığın Covid'ten daha ağır olduğunu belirten Rutkay, "Domuz gribi olmamak için elinizden geleni yapın. Çocuklu aileler için çok zor okullar bu hastalıkla kaynıyor. Çok ağır bir hastalık. Covid'i mumla aratıyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN