4 yıllık aşk mutlu sona ulaştı! Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı muradına erdi! Çiftten ilk kareler: Kuğu gibi oldu

4 yıllık aşk mutlu sona ulaştı! Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı muradına erdi! Çiftten ilk kareler: Kuğu gibi oldu

Uzun süredir beklenen haber sonunda geldi. Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı muradına erdi. Çift aile arasında düzenlenen nikah töreninden ilk görüntüler geldi. İşte Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'dan ilk kareler…

Masumlar Apartmanı dizisi ile adından sıkça söz ettiren Ezgi Mola hem güzelliği hem de sempatikliği ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Alice Müzikalinde sergilediği performans herkesten tam not alan Mola, yeni projeler içinde beklenen oyuncular arasında yer alıyor. Koronavirüs salgını döneminde evlilik hazırlıklarına başlayan Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı uzun bir sürenin ardından nikah masasına oturdu. Aile arasında düzenlenen nikah töreninden ilk görüntüler paylaşıldı. İşte Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'dan ilk kareler…

EZGİ MOLA VE MUSTAFA AKSAKALLI EVLENDİ

Hayranları tarafından merakla beklenen düğün sonunda gerçekleşti. Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı Swiss Hotel Maçka'da düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Aile arasında düzenlenen nikah töreninde Ezgi Mola'nın nikah şahidi Enis Arıkan olurken Mustafa Aksakallı'nın şahidi ise Sinan Engin oldu.

ezgi-mola-nikah.jpg

GELİNLİĞİ ÇOK BEĞENİLDİ

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, pandemi döneminde gerçekleştirilecekleri düğünü ileri bir tarihe ertelerken düğünün ne zaman yapılacağı da merakla bekleniyordu. Sade bir tören ile gerçekleştirilen nikah dikkat çekerken Ezgi Mola da güzelliği ile herkesi kendine hayran bıraktı. Nikah töreninde bir kuğu gibi görünen ünlü oyuncu Ezgi Mola Özgür Mansur imzalı bir gelinliği taşıdı.

ezgi-mola-dugun.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN