5 saniyede G'yi bul THY'de pilot olarak işe başla! Sadece şahin gözlüler bulabiliyor

5 saniyede G'yi bul THY'de pilot olarak işe başla! Sadece şahin gözlüler bulabiliyor

Uzmanlar optik illüzyonların görsel ve sezgisel gelişimimiz açısından oldukça faydalı olduğunu savunuyor. Bugün sizler için hazırladığımız optik illüzyonda 5 saniyelik süre sınırı var. Aşağıdaki resimde gizlenen G harfini 5 saniye içinde bulanlar uzmanlara göre pilot olabilecek kadar iyi görüyor.

İnternet, bizi eğlendirmenin yanı sıra bizi oldukça uzun bir süre meşgul tutma yeteneğine sahip, eğlenceli ve merak uyandıran zeka bulmacalarının hazinesidir. Sosyal medya üzerinde paylaşılan bu harika zeka oyunu da farklı değil ve sizi eğlendirip eğitmesi garanti. Peki, eğlenceli bir mücadeleye başlamaya hazır mısın? Sadece aşağıdaki resimde G harfi gizlenmiştir ve resmi kontrol ederek verilen süre içinde gizli harfi bulmaya çalışın.

3.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ G HARFİNİ BULABİLİR MİSİN?

Arada sırada, gerçekliği sorgulamaya başlayana kadar uzunca bir süre onlara bakmamıza neden olan yeni bir optik illüzyon resmini yukarıdaki resimde görebilirsiniz. Sosyal medya üzerinde paylaşılan bu optik yanılsama eğlencenizi ikiye katlayacak. Resimde çok sayıda bir araya gelmiş C harfi görüyorsunuz. Fakat aralarında gizlenen ve farklı olan tek bir harf var. Gizli G harfini bulmak için yalnızca 5 saniyen var.

GİZLİ HARFİ BULDUN MU?

Optik illüzyonlar, gerçeklikten farklı görüntüler oluşturmak için desenler, ışıklar ve renkler kullanır ve beynimizi yanıltır. Örnek olarak, bu resimde çok sayıda yan yana dizilen C harfleri, aralarında gizlenen G harfini kamufle etmeyi kolayca başarıyor. Bu resim sosyal medyada viral oldu ve tıklanma rekorları kırdı. Görüntü çevrimiçi olarak yeniden ortaya çıktı ve şu anda netizenlerin mevcut optik illüzyon saplantısı nedeniyle ilgi görüyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süreniz doldu. Cevabı merak mı ediyorsunuz? Cevaba geçmeden önce, gözlem becerilerinizi test etmek için zaman ayırdığınız için sizlere teşekkür ederiz. Bazı kişiler gizli harfi verilen süre içinde bulamamış olsanız bile, elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Düzenli olarak pratik yaparak gözlem becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Şimdi çözüme geçelim.

4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN