Akbank müşterileri yaşadı! Sabah erken saatte duyuruldu: Vatandaşa 43 bin TL nakit desteği ödenecek!

Akbank müşterileri yaşadı! Sabah erken saatte duyuruldu: Vatandaşa 43 bin TL nakit desteği ödenecek!

Akbank tarafından başlatılan yeni kredi kampanyasında banka müşterilerine 44.000 TL'lik kredi verilecek. Sadece Akbank hesabı olanları kapsayan kredi kampanyasının detayları da belli oldu. İşte, Akbank ihtiyaç kredisi başvuru detayları...

Akbank, acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için yeni bir kredi kampanyasına imza attı. Bu kapsamda başvuru şartlarını taşıyan müşteriler 44.000 TL'lik kredi kullanabilecek. Peki, Akbank ihtiyaç kredisi başvuru şartları nelerdir? İşte, kredi kampanyasıyla ilgili detaylar...

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Acil nakit ihtiyacını Akbank'ın kredi kampanyasıyla karşılamak isteyenler başvurularını SMS üzerinden, mobil bankacılık uygulamasından ya da en yakın banka şubesinden kolaylıkla yapabilecekler. Başvurusu onaylanan müşterilerin kredileri dakikalar içinde hesaplarına yatarak kullanıma açılacaktır.

 akbank ihtiyaç kredisi

Akbank ihtiyaç kredisine SMS üzerinden başvuru yapmak isteyenler; kredi yazarak boşluk bıraktıktan sonra kimlik numaralarını da yazıp 4425'e mesaj gönderdiklerinde kredi başvuruları tamamlanmış olacak.

Aynı zamanda bireysel müşteriler de banka müşterisi olduklarında emekli maaşı hesaplarından kredi başvurusu yaparak nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN