Artık ağda ve cımbız acısına son! Bu iki malzeme tüylerinizin kökünü kurutacak: 30 dakikada etkili çözüm

Artık ağda ve cımbız acısına son! Bu iki malzeme tüylerinizin kökünü kurutacak: 30 dakikada etkili çözüm

Vücudun belirli bölgelerinde çıkan istenmeyen tüyler birçok kişi için oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu tüylerden kurtulmak için ağda ve cımbız gibi yöntemler bulunsa da bunlar hem acı verici oluyor hem de kalıcı bir çözüm sunmuyor. Ancak, evde iki malzemeyle hazırlayabileceğiniz bu karışımla istenmeyen tüylerinizden acısız ve kalıcı olarak kurtulmanız mümkün olacak. İşte, istenmeyen tüylerin kökünü kurutacak o karışım...

İstenmeyen tüylerinizden hem acısız hem de kalıcı olarak kurtulmak için iki malzemeden oluşan bu kürü deneyebilirsiniz. Haftada 3-4 defa uyguladığınızda mucizevi etkisini göreceksiniz.

TOZ ZERDEÇAL VE SÜT KARIŞIMI MUCİZESİ

Toz zerdeçal ve sütle hazırlanan kür, etkili formülüyle istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmanızı sağlayacak.

c-h-3-1.jpg

Kürü hazırlamak için, uygun bir kaseye bir miktar toz zerdeçalı koyarak üzerine macun kıvamına gelene kadar süt ekleyin. Hazırladığınız bu kürü ağdadan sonra cildinize uygulayın. Karışımı yarım saat cildinizde beklettikten sonra ılık suyla iyice yıkayın.

c-h-3-2.jpg

Etkili bir sonuç almak için kürü haftada 3-4 kere uygulamaya dikkat edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN