Aslıhan Gürbüz'den ‘Kendini kedi, köpekle kandırma çocuk yap' diyen takipçisine sert cevap

Aslıhan Gürbüz'den ‘Kendini kedi, köpekle kandırma çocuk yap' diyen takipçisine sert cevap

Oyuncu Aslıhan Gürbüz’ün paylaştığı fotoğrafa bir takipçisi "Kendini kedi, köpek ile kandırmamalı, iki çocuk yapmalı" yorumu yaptı. Gürbüz sert tepki göstererek, "Bence artık çeneni kapamalı, bu hesaptan defolup gitmelisin" dedi.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı Merve Aksak rolüyle hafızalara kazınan Aslıhan Gürbüz son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde rol almıştı.

‘İKİ ÇOCUK YAPMALI, KENDİNİ KEDİ, KÖPEK İLE KANDIRMAMALI’

Instagram hesabını aktif kullanan Gürbüz, köpek ile poz verdi ve takipçileriyle paylaştı. Bir takipçisi Gürbüz'e, "Bence evlenmeli. İki çocuk yapmalı. Kendini kedi, köpek ile kandırmamalı" şeklinde yorum yaptı.

‘ÇENENİ KAPAMALI, BU HESAPTAN DEFOLUP GİTMELİSİN’

Yoruma çok sinirlenen ve kayıtsız kalamayan Aslıhan Gürbüz, takipçisine, "Bence artık çeneni kapamalı, bu hesaptan defolup gitmelisin. Kendini kimin yerine koyuyorsan yallah oraya" ifadeleriyle sert bir cevap verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN