Ayçiçek yağı biten koşsun! O market 122 TL'ye depoları boşaltacak: İşte indirimin başladığı tarih!

Ayçiçek yağı biten koşsun! O market 122 TL'ye depoları boşaltacak: İşte indirimin başladığı tarih!

Geçtiğimiz yıllardan itibaren temel gıda ürünleri diyeceğimiz birçok market ürünlerinde sürekli artış oluyor. Vatandaş da pahalı olan bu ürünlerin indirimini beklemek zorunda. Ayçiçek yağı da bu ürünlerin başında gelmekte. Ayçiçek yağında zamlar devam edecek mi? Detaylar haberimizde.

Temel gıda ürünlerinin başında gelen Ayçiçek yağı insanların almak zorunda olduğu ürünlerden biri. Sürekli zamlanan yağ fiyatlarında kampanyalar takip ediliyor. Vatandaşa güzel haber o marketten geldi. 4 litre Ayçiçek yağında indirim uygulandı. İndirim haberi ve marketi yazımızın devamında.

ayçiçek yağı indirim

AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM

Enflasyon rakamlarının da açıklanmasıyla her şeye gelen zam temel gıda ürünlerini de vurdu. Zamları fırsat bilen bazı marketler de üstüne fiyatları iyice yükseltti. Temel gıda ürününü bile alamayacak olan vatandaş bu zamlardan bıktı. Ayçiçek yağı da bu zamlardan etkilenen temel gıda ürünlerinin başında geliyor. Yağ almak zorunda olan vatandaş ya uygun fiyatlı olanı tercih ediyor ya da market market kampanya bakıyor. İşte vatandaşa güzel haber CarrefourSA'dan geldi. Büyük indirimle vatandaşın yüzünü güldürdü. CarrefourSA markette 4 litre Kırlangıç Ayçiçek yağı 176.90 TL'den 123.90 TL'ye düştü. İndirimi duyan halk markete koştu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN