Bahar Candan’ın abla özlemi geçmiyor! Nihal Candan’ın ismini köprüye yazdırdı

Bahar Candan’ın abla özlemi geçmiyor! Nihal Candan’ın ismini köprüye yazdırdı

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ablası Nihal Candan'ı unutmadı. İstanbul Boğazı’nın simgesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne lazerle ablasının adını yazdıran Candan, bu dev jestiyle izleyenleri duygulandırdı.

Magazin dünyasının en renkli simalarından biri olan ancak yaşadığı büyük acıyla sarsılan Bahar Candan, ablası Nihal Candan’a olan vefasını tüm İstanbul’a ilan etti. 21 Haziran 2025 tarihinde genç yaşta yaşama veda eden ablasını anmak isteyen fenomen, gece karanlığında boğazın ortasında duygusal bir atmosfer oluşturdu. Köprünün üzerine yansıyan o isim, hem bölgeden geçenlerin hem de sosyal medya takipçilerinin hafızasına kazındı.

ADINI KÖPRÜYE KAZIDI

İstanbul Boğazı, dün gece eşine az rastlanır bir anma törenine ev sahipliği yaptı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün dev gövdesinde aniden beliren yeşil lazer ışıkları, görenleri merak içinde bıraktı. Bahar Candan’ın organizasyonuyla gerçekleştirilen bu özel çalışmada, köprü üzerine büyük harflerle "NİHAL CANDAN" yazıldı. Ablasının aziz hatırasını yaşatmak isteyen Bahar Candan, bu hamlesiyle kardeşlik bağının ölümle kopmadığını bir kez daha kanıtladı.

nihal-candan-yazdirdi.jpg

NİHAL CANDAN'IN HAFIZALARDAN SİLİNMEYEN MÜCADELESİ

"Bu Tarz Benim" programıyla hayatımıza giren ve kısa sürede Türkiye'nin en çok konuştuğu fenomenlerden biri olan Nihal Candan, sadece 30 yaşındayken aramızdan ayrılmıştı. Yarışmadaki enerjisi ve stiliyle tanınan genç kadın, son dönemlerinde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelmişti. Bahar Candan'ın bu son jesti, ablasının hayat mücadelesini ve aralarındaki derin bağı yeniden hatırlattı.

23 KİLOYA KADAR DÜŞTÜ

Nihal Candan’ın hayatını kaybetmesine neden olan süreç, tüm Türkiye'yi derinden sarsmıştı. Anoreksiya nervoza (yemek yememe hastalığı) ile pençeleşen ünlü fenomen, bu zorlu süreçte fiziksel olarak büyük bir yıkım yaşamış ve ağırlığı 23 kiloya kadar gerilemişti. Modern çağın bu sinsi hastalığıyla verdiği savaşı 21 Haziran'da kaybeden Candan, geride gözü yaşlı bir aile ve binlerce sevenini bırakmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN