Başarı dolu günler geliyor! Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, oğlak, kova ve yaylar... İşte 9 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Başarı dolu günler geliyor! Koç, boğa, yengeç, ikizler, akrep, oğlak, kova ve yaylar... İşte 9 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Her şey sizin için yeni olduğundan bu işe girişmek size zor gelebilir. Ancak bunu başaracak güce sahip olduğunuza inanın, başaracaksınız ve böylece, daha fazla öngörüye ve bilgi birikimine sahip olacaksınız.

9 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bir hata yapmış ve bu yüzden suçluluk ve pişmanlık duygularıyla acı çekmeye devam eden yakın bir arkadaşınız olsaydı, muhtemelen ona bu hatayı geride bırakmasını tavsiye ederdiniz. Onu kendini affetmeye, hataların ve kötü kararların insan olmanın bir parçası olduğunu anlamaya teşvik edebilirsiniz. Bunu yaparsınız çünkü bunun doğru olduğunu ve arkadaşınızın mutlu olmayı hak ettiğini bilirsiniz. Peki bunu kendiniz için de yapabilir misiniz? Bir hatanın ya da yanlış kararın duygusal yükünü çekiyor olabilirsiniz. Kendinizi affedin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Vahşi doğada bir patikayı takip etmek zor olabilir, ancak bunu yapmak keyif verebilir. Balta girmemiş bir ormanlık alanda yürüyüşe çıkarsanız, bölgenin gerçek flora ve faunasını görebilirsiniz. Aynı şey şu anda düşündüğünüz bir deneyim için de söylenebilir. Yeni bir projeye sıfırdan başlamanız gerekebilir. Her şey sizin için yeni olduğundan bu işe girişmek size zor gelebilir. Ancak bunu başaracak güce sahip olduğunuza inanın, başaracaksınız ve böylece, daha fazla öngörüye ve bilgi birikimine sahip olacaksınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Birisi sizi rahatsız edeceğini bildiği sözlerle sürekli üstünüze geliyor. Belki de sizi kıskandığını pasif agresif bir şekilde gösteriyor. O kişinin, sizi kışkırtıp sinirlendirmeyi ya da bir tartışmanın içine çekmeyi umduğu çok açık. Sizin ters tarafınızı ortaya çıkarmak istiyor. Onu ciddiye almak zorunda değilsiniz. Bunu yaparsanız, o sinir bozucu kişiye tam olarak istediğini vermiş olursunuz. Bunun yerine onu görmezden gelin. Bu şekilde, siz sakin kalırken o çileden çıkacak.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Tam da şu anda geleceğinizi yaratıyorsunuz. Bunun harika olduğunu düşünebilirsiniz çünkü kesinlikle harika istekleriniz var. Ancak aynı zamanda pek çok şey hakkında endişeleniyorsunuz. Diğer şeylerin yanı sıra ilişkiler, para, sağlık ve refah hakkında endişeleniyor olabilirsiniz. Herkes endişelenir, ancak bu konular üzerinde durmak sağlıklı değildir çünkü aklınıza gelen başınıza gelebilir. Bugün zamanınızı ve enerjinizi sadece arzularınız üzerine düşünmeye ayırın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir hedef için çabalıyor, istediğinizi elde etmek için çok çalışıyorsunuz. Yine de işler oldukça yavaşlamış gibi görünebilir ve şu anda ilerleme kaydettiğinizi hissetmeyebilirsiniz. Ancak, ortada elde edecek çok şey var. Bir dağa tırmanıyor olsaydınız ve bir platoya ulaşsaydınız ne yapardınız? Bir süre durabilir, ne kadar yol kat ettiğinizi değerlendirebilir ve ardından sakin bir şekilde manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. İşte şimdi yapmanız gereken de bu. Bu zamanın tadını çıkarın. Yakında yine yoğun günler geçireceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Spontane bir şeyler yapmak için ilham aldığınızı hissediyor olabilirsiniz. Bu heves ister bir maceraya atılmak, ister bir derse veya konferansa kaydolmak, hatta isterse bir hayalin peşinden gitmek olsun, kendinizi geri tutuyor olabilirsiniz. Spontane olma konusunda her zaman iyi değilsiniz. Önce araştırmayı ve doğrulamayı tercih ediyorsunuz. Ancak bu kez, beklemeye fırsatınız olmayabilir. Ancak bu dürtüyü kalbinizde hissediyorsanız, bu kez dürtüsel duygularınıza kulak vermek akıllıca olabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Başlamak üzere olduğunuz bir girişimde ters gidebilecek şeyleri hayal etmeye başlarsanız, bu düşüncelerle birlikte gelen tüm endişeleri, baş ağrılarını ve sıkıntıları hissedersiniz. Ancak, endişelendiğiniz şey hiç gerçekleşmeyebilir bile. Bunun yerine zamanınızı, ne kadar başarılı olacağınızı ve başarınızın ne kadar keyifli olacağını düşünerek geçirirseniz mutlu olursunuz. İşler planladığınız gibi gitmese bile, olumsuz duygularla boğuşmazsınız ve eğer başarılı olursanız, her şey keyifli olacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bir bilgisayar oyununda araba sürmek, gerçek hayatta araba sürmekle aynı şey değildir. Sanal otoyolda virajları alırken ve hızlı giderken bir miktar heyecan yaşayabilirsiniz, ancak bunu gerçekte yapmak size aynı zevki vermeyebilir. Hayatınızdaki bazı deneyimleri sanal bir aleme aktarmış olabilirsiniz. Belki seyahat hikayeleri okuyarak, sosyal medyayı keşfederek ya da başka bir şekilde sanal olarak yaşıyorsunuz. Ama şimdi gerçek olma zamanı. Bugün cesur olun ve gerçek dünyaya çıkın. Size sunacağı çok şey var.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir arkadaşınız için alacağınız bir karar, işleri çok daha kolay hale getirebilir. Sonuçta, ne yapması gerektiği konusunda bir ileri bir geri gidip geliyor olabilir. Bu nazik bir davranış gibi görünse de ve amacınız nezaket olsa da, o kişiye yardım etmekten ziyade zarar veriyor olabilirsiniz. Bu seçimi yapmak size kolay gelebilir, ancak böyle yaparak o kişinin gücünü elinden almış ve onu bununla birlikte gelecek tecrübeden mahrum bırakmış olursunuz. Bunun yerine tavsiyede bulunmadan cesaretlendirmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yakında plansız bir şekilde yeni bir girişimde bulunmanız gerekebilir. Bu sizin için özellikle sinir bozucu olabilir. Risk arayan biri değilsiniz, ancak bu geri çevrilemeyecek kadar iyi olabilir. Ancak, korkacak hiçbir şeyiniz yok. Ayaklarınızın üzerinde düşünme konusunda sandığınızdan çok daha iyisiniz. Ayrıca, bu fırsatın tam da size göre olduğunu göreceksiniz. Yapıp yapamayacağınız konusunda endişelenerek zamanınızı boşa harcamayın, yapabilirsiniz. Eğlenin ve sürecin tadını çıkarın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Eğer çorbaya çok fazla tuz koyarsanız, onu mahvedebilirsiniz. Ancak çorbaya yeterince tuz koymazsanız, her zaman biraz daha ekleyerek, onu mükemmel hale getirebilirsiniz. Bugün yaratmakta veya geliştirmekte olduğunuz bir şeyde büyük, kapsamlı bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız bunu aklınızda tutun. Başlangıçta sadece küçük değişiklikler yaparsanız, doğrusunu elde edene kadar eklemeler ve ayarlamalar yapmaya devam edebilirsiniz. Ancak çok ileri giderseniz, orada geri dönüşü olmayan bir nokta olabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Şu anda yaratma veya planlama sürecinde olduğunuz bir şey hakkında birine fikrini sorduğunuzda pandoranın kutusunu açmış olursunuz. O kişinin nasıl yanıt vereceğini bilmiyorsunuz, bildiğinizi sanıyor olsanız bile. Eğer teşvik ve onay arıyorsanız, bunun tam tersini de alabilirsiniz. Buna hazırlıklı mısınız? Herhangi bir geri bildirim duymaya hazır olana kadar yaptığınız şey konusunda kendi güven seviyenizi yükseltmek daha iyi olabilir. Bu şekilde, fikirlerinizi dünyaya açmadan önce kendi fikirleriniz için sağlam bir temele sahip olursunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN