BİM 14 Temmuz Aktüel ürünleri yayınlandı! Xiaomi Mi Robot Süpürge 11.499 Liradan satılıyor!

BİM 14 Temmuz Aktüel ürünleri yayınlandı! Xiaomi Mi Robot Süpürge 11.499 Liradan satılıyor!

14 Temmuz 2023 tarihli BİM aktüel ürünler kataloğunda birbirinden çeşitli ve cazip kampanyalı ürünler yer alacak. Katalogda yer alan ürünleri BİM Market duyurdu. İşte indirimin ayrıntıları...

Bu cuma, BİM marketlerinde oldukça çeşitli ürünler satışa sunulacak. Herkesin ihtiyaçlarına yönelik ürünler bulunacak ve her bütçeye hitap eden seçenekler sunulacak.

Tekstil ürünleri, her zaman olduğu gibi önemli bir yer tutacak. Kadınlar, erkekler ve çocuklar için farklı beden ve tarzlarda giyim ürünleri bulunacak. Şık ve rahat kıyafetler, BİM'in indirimli fiyatlarıyla sizleri bekliyor olacak. Ayrıca iç çamaşırı, çorap ve ev tekstili ürünleri gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz ürünler de bulunacak.

Küçük ev aletleri kategorisinde de birçok seçenek mevcut olacak. Robot süpürge, pratik ve kullanışlı bir ürün olarak ev temizliğinde size yardımcı olacak. Yağsız fritöz ise sağlıklı beslenmeye önem verenler için ideal bir tercih olabilir. Aynı şekilde, çay makinesi de çay severlerin mutfağına renk katacak ve çay yapma sürecini kolaylaştıracak.

Elektronik kategorisinde cep telefonları ve televizyonlar dikkat çekecek. Gelişmiş teknolojilere sahip cep telefonları, kullanıcılarına birçok özellik sunacak. Yüksek çözünürlüklü televizyonlar ise sinema keyfini evinize taşıyacak. Farklı boyutlarda ve özelliklerde televizyonlar arasından seçim yapabileceksiniz.

Bunların yanı sıra, katlanabilir elektrikli bisiklet gibi pratik ve taşınabilir ürünler de mevcut olacak. Bu bisikletler, şehir içi ulaşımda veya gezintilerde size büyük bir kolaylık sağlayacak. Seyahat severler için ideal bir seçenek olabilir.

BİM marketlerinin 14 Temmuz 2023 tarihli aktüel kataloğu, sizlere geniş bir ürün yelpazesi sunacak. Bu ürünler arasında tekstil ürünleri, küçük ev aletleri, cep telefonları, televizyonlar ve katlanabilir elektrikli bisikletler gibi birçok farklı kategori bulunacak. Uygun fiyatlarla kaliteli ürünlere sahip olabileceğiniz bu fırsatları kaçırmamak için 14 Temmuz'da BİM marketlerine uğramayı unutmayın.

14 TEMMUZ BİM MARKET AKTÜEL ÜRÜNLERİ

bim-14-temmuz-2023-aktuel-urunler-katalogu-1-1689149942.jpg

bim-14-temmuz-2023-cuma-katalogu-1-1-1689149996.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN