Böyle kampanya ayakta alkışlanır! O banka gemileri yaktı: O tarihte 50.000 TL kıyak yapacak!

Böyle kampanya ayakta alkışlanır! O banka gemileri yaktı: O tarihte 50.000 TL kıyak yapacak!

5 gün içerisinde ödemeler yapılıyor! Bankanın duyurduğu bu ödeme merak uyandırdı! 50.000 Türk Lirası anında hesabınızda! Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

5 gün içerisinde nakit kredi talebinde bulunan ve vatandaşlara kredi ödemelerini yapan Denizbank, banka müşterisi olan herkese en uygun faiz oranları ile kredi ödemelerini yapıyor. Banka yeni kampanyasıyla Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız ve bankanın şartlarını taşıdığınızı düşünüyorsanız işlem tamamlamadan hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilir, şubelerde bu Denizbank kampanyasına katılabilirsiniz.

5 GÜN İÇERİSİNDE ÖDEME!

Gelir belgesi, ihtiyaç kredisi kullanan vatandaşlar, banka şubelerine gitmeden nakit kredi kullanmak için Denizbank üzerinden işlem gerçekleştirebilecek. Denizbank mobil uygulaması üzerinden başvurunuzu yapıp cep telefonunuza kısa mesaj göndererek ikamet ettiğiniz yerden de işlem yapılabilmektedir.

denizbank kredi

Denizbank'tan ihtiyaç kredisi almayı düşünüyorsanız bankanızın kredi notunun en az 1300 olması gerekmektedir. Ayrıca kredi kartı ve diğer bankaların kredi kartlarını kullanıyorsanız bu kullanımlar için düzenli olarak ödeme yapmanız gerekecektir.

Banka şubelerine başvurabilir veya gelir belgesiz kredi kullanmayı planlıyorsanız kısa mesaj ile başvurabilirsiniz.

Denizbank 3280 SMS kredi talebi için Kredim TC KİMLİK yazıp 3280 numarasına göndermeniz yeterlidir. Kredi sonucunun olumlu çıkması durumunda banka şubesi tarafından sadece TC kimlik numarası ile kredi kullanılabilmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN