Çağla Şikel ve Nail Gönenli aşkına nazar değdi! Evlenmesi beklenen çift aşklarını sonlandırdı

Çağla Şikel ve Nail Gönenli aşkına nazar değdi! Evlenmesi beklenen çift aşklarını sonlandırdı

Emre Altuğ ile olan evliliğini sonlandıran Çağla Şikel uzun yıllar boyuncu aşka kalbini kapatmış ve kendini işe adamıştı. Ocak ayında aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozan Şikel'in mutlu beraberliğinin evliliğe gitmesi beklenirken çiftten bugün ayrılık haberi geldi.

Ocak ayında kalbini ünlü avukat Nail Gönenli'ye kaptıran Çağla Şikel'in yüzü bu ilişkisinde de gülmedi. Ortak bir arkadaşlarının partisinde taşına ve kısa süre sonra ilişkilerini duyuran çiftin bayram tatili sonrasında ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı.

ÇIKAN AŞK HABERLERİNİ KABUL ETMEMİŞTİ

2008 yılında şarkıcı Emre Altuğ ile evlenen güzel mankenin bu evliliğinden Uzay ve Kuzey isminde 2 oğlu olmuştu. 2015 yılında karşılıklı anlaşmayla boşanan Şikel bir daha kimseye kalbini açmamış, hakkında çıkan tüm aşk iddialarını da yalanlamıştı.

yeni-proje-35.jpg

BAYRAM TATİLİ AYRILIĞI GETİRDİ

Yaklaşık 6 aydır mutlu bir beraberlik yaşayan Çağla Şikel ve Naim Gönenli çifti son olarak bayram tatilinde görüntülenmişti. Ancak çiftin tatil sonrasında aniden ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Çağla Şikel ve Nail Gönenli'nin neden ayrıldığı ise bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN