Canlı yayında duyurdu... Esra Erol'dan bebek müjdesi! Kimse beklemiyordu

Canlı yayında duyurdu... Esra Erol'dan bebek müjdesi! Kimse beklemiyordu

ATV ekranlarında Esra Erol'da programını sunan Esra Erol, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen programlarına imza aran Erol, canlı yayında bebek müjdesi verdi! Mutluluktan gözyaşları sel oldu...

Hayatımıza evlenme programlarıyla giren Esra Erol, izdivaç programlarının kaldırılmasından sonra gündüz kuşağı programı sunmaya başladı. Küsleri barıştıran Erol'dan yine alkışlanacak bir haber geldi. Uzun süredir çocuk tedavisi gören çifte el uzatan ünlü sunucu müjdeli haberi canlı yayında verdi. Çift ise yayında gözyaşlarını tutamadı

atvesra.jpg

BEBEK MÜJDESİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Özel hayatı kadar programlarıyla da gündemden düşmeyen Esra Erol, mutlu evliliği ile de parmak gösteriliyor. 2 çocuğu olan Erol çocuk sahibi olmak isteyenlere de yardım elini uzatmayı ihmal etmiyor.

erool.jpg

ESRA EROL CANLI YAYINDA AĞLATTI

Sosyal sorumluluk projeleriyle büyük takdir toplayan Esra Erol, programına katılan bir çiftin hayallerini gerçekleştirdi. Erol, uzun süredir çocuk tedavisi gören çifte müjdeli haberi canlı yayında verdi.

esra.jpg

ÇOCUKLARI OLMADIĞI İÇİN BASKI GÖRÜYORLARDI

Hamilelik haberini veren Esra Erol, canlı yayında duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

bebek.jpg

Erol, "Gözünüz aydın 1 bebeğiniz olacak. 4 aylık hamilesiniz" diyerek herkesi ağlattı.

annecik.jpg

Çocukları olmadığı için aile baskısı gören çiftin mutluluğu sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN