Cüneyt Özdemir'den üzen haber: Elime doğmuştu

Cüneyt Özdemir'den üzen haber: Elime doğmuştu

Son dönemlerde açıklamaları ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Gazeteci Cüneyt Özdemir bu sefer kötü bir haber paylaştı. Üzüntüsünü kelimelerle dile getiren Özdemir'in o paylaşımı çok sayıda yorum aldı. Bakın Cüneyt Özdemir kimi kaybetti?

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter ve Youtube kanalından yaptığı açıklamalarla son dönemlere bazı kesimler tarafından tepki alırken, Millet İttifakı'na yönelik eleştirel tavrı ise dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Özdemir, bu kez üzen bir paylaşım yaptı.

cuneytozdemir-001.jpg

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN ÜZEN HABER

Sosyal medya hesabından kedisini paylaşan Cüneyt Özdemir, "Koşulsuz sevmek ve kaybetmek çok zor. İki yıl önce elime doğmuştu ve şimdi yok...iki yıl beraber uyuduk. kalbim çok kırık… canım benim. Çok üzgününüm ya çok…" diyerek kedisini kaybettiğini açıkladı.

cuneytozdemir.jpg

YORUMLARIN BAZILARI SİNİRLENDİRDİ

Özdemir'in o paylaşımına ise çok sayıda yorum geldi. Kimi kullanıcılar, "Ümidinizi kaybetmeyin" yorumu yaparken bazıları ise "Kedin bile sana dayanamamış" gibi çirkin yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN