Damat balayında arkasına bakmadan kaçtı! Esra Erol'da şok yaşatan olay, "döner ekmek" detayı hayrete düşürdü

Damat balayında arkasına bakmadan kaçtı! Esra Erol'da şok yaşatan olay, "döner ekmek" detayı hayrete düşürdü

ATV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol’da programında enteresan olaylar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak gündeme gelen bir olay izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Damat balayından arkasına bakmadan kaçtı! Esra Erol’da herkesi hayrete düşüren bir olay daha… Özellikle de “döner ekmek” detayı dikkat çekti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yeni olaylarla hafta içi her gün akşam saatlerinde yayınlanan Esra Erol’da programında izleyenleri hayrete düşüren bir olay daha yaşandı. Esra Erol bu kez evlendikten bir hafta sonra kocası kaçan Zerda Hanım’ı konuk etti. Balayında ortadan kaybolan eşine dönemsi için çağrıda bulunan Zerda Hanım’ın anlattıkları duyanları şaşkına çevirdi. Öte yandan programda konuşan Ramazan Bey’in amcası Ümit Bey, çiftin evliliklerinde sürekli bir problem olduğunu ve hatta Zerda Hanım’ın yarım ekmek döner alınmadığı için bile polise şikayette bulunduğunu açıkladı.

yeni-proje-002.jpg

BALAYINDA KAÇTIĞINI İDDİA ETTİ

Programa katılan ve eşine dönmesi için çağrıda bulunan Zerda Hanım, eşi Ramazan Sakat’ın balayında kaçtığını anlattı. 20 yaşındaki Zerda Hanım, eşi Ramazan Bey ile Instagram’da tanıştığını ve bir ay kadar sevgili olduklarını ve daha sonra evlendiklerini açıkladı. Programda nikah görüntülerinin yayınlandığı anda Zerda Hanım kötü anlar yaşadı. Esra Erol’un "1 haftalık evliliğin nasıl geçti?" sorusu üzerine şu açıklamayı yaptı:

yeni-proje-1-001.jpg

"Birinci gün güzel geçti evliliğimiz. Her sabah kahvaltısını hazırlayıp işe yolluyordum. Bir gün işten çıktı, eve geldi. 'Ne oldu Ramazan?' dedim. 'İşten çıktım, geldim. Biraz canım sıkıldı' dedi. Anahtarı teslim etti bana. Ondan sonra çekti gitti. Gidiş o gidiş. Ondan sonra gelmedi bir daha."

BİR HAFTALIK EVLİYKEN KAVGALARI BAŞLAMIŞ

Henüz bir hafta dolmadan eşinden şiddet gördüğünü anlatan Zerda Hanım, "Sinirlendi bana, tokat attı. Ben ona vurmadım, sakin davrandım" dedi.

yeni-proje-2-001.jpg

Zerda Hanım, eşinin evi terk etmesinin ardından polise gittiğini söyledi. Esra Erol, genç kadının polislere "Çabuk bana kocamı geri getirin" dediğini belirtti. Polislerin işine bile karıştığı öğrenilen kadının açıklamaları sonrasında Esra Erol’da şaşkına döndü.

DÖNER ALMADIĞI İÇİN POLİSE ŞİKAYETTE BULUNDU

Ramazan Bey’in amcası Ümit Bey, canlı yayına bağlanarak Zerda Hanım’ın eşi yarım ekmek döner yaptırmadığı için polise şikayette bulunduğunu ve bu evliliğin hiç olmaması gerektiğini belirtti. Yapılan bu açıklama, Esra Erol dahil herkesi şaşırttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN