Demet Akalın'ın şok diyeti! 3 günde 4 kilo verdiriyor: Yaz öncesi fazlalıklardan kurtulun

Demet Akalın'ın şok diyeti! 3 günde 4 kilo verdiriyor: Yaz öncesi fazlalıklardan kurtulun

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, formuyla dikkat çekiyor. Sık sık attığı adımlarla gündeme gelen Akalın, son olarak yumurta diyetiyle 3 günde 4 kilo verdiğini takipçileriyle paylaştı. Doğum kiloları dahil olmak üzere toplamda 31 kilo veren Akalın'ın kilo verme yöntemi merak konusu oldu. İşte Akalın'ın kilo verme yöntemi...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, doğum sonrasında fazla kilolarından kurtulmak için yaptığı zorlu yumurta diyetiyle yeniden gündemde yerini aldı. Doğum gününün ardından Etiler'de sahne alan Akalın, fit formuyla dikkat çekti. Kızı Hira'nın doğumunun ardından yaptığı diyetle 36 bedene ulaşan Akalın, sırrını takipçileriyle paylaştı.

DEMET AKALIN DİYETİNİN AYRINTILARINI PAYLAŞTI

demet akalın

Demet Akalın, kızının doğumundan sonra aldığı 31 kiloyu hızlı bir şekilde vermek için uyguladığı yumurta diyetiyle gündeme geldi. Sosyal medya hesabından da paylaştığı bu diyet sayesinde Akalın'ın formu dikkat çekti. Diyetin yanı sıra spor yaparak 7 kilo daha veren Akalın, "Çift hoca ile çalışıyorum. Yoğun tempoda çalıştık ve 6-7 kilo verdim. Hocalarım beni genç sandılar galiba. Ama iyiyim" açıklamasında bulundu.

YUMURTA DİYETİ KAÇ KİLO VERDİRİR?

yumurta

Düşük kalorili ve belirli besin gruplarını eksik bırakan diyetler, kısa süreli kilo kaybına neden olsa da uzun vadede sürdürülemez. Bu tür diyetler yo-yo kilo kaybına yol açabilir ve diyeti bıraktığınızda geri kilo almanız mümkündür.

Özellikle yumurta diyeti gibi diyetler, tek bir besin grubuna odaklanırken diğer besin kategorilerini tamamen keser, bu da sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Sağlıklı bir beslenme düzeni, tüm besin kategorilerini içeren ve ara sıra favori yiyeceklerinizin de tüketimine izin veren bir yaklaşım gerektirir.

Bu diyet yöntemi için bir diyetisyene veya doktorunuza başvurmanız önerilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN