Ucuz arsa arayanlar dikkat! Belediye arsası 90 bin TL'ye satışa çıkıyor

Ucuz arsa arayanlar dikkat! Belediye arsası 90 bin TL'ye satışa çıkıyor

Ekonomik krizine bağlı olarak emlak piyasasında yaşanan 'çılgınlık' nedeniyle vatandaşlar bütçe dostu prefabrik evlere yöneldi. Prefabrik ev inşa etmek için arsa satın almak isteyen vatandaşlar için sevindiren haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. İzmir BŞB, uygun fiyatlı arsa için açık artırma yöntemiyle ilan yayınladı. İşte, ucuz arsa ihalesi için başvuru şartları...

Konut fiyatlarının aşırı pahalı olması nedeniyle arsalara olan ilgi arttı. İmkanı olanlar, uygun fiyatlı arsa alıp prefabrik evler inşa etmeye başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, uygun fiyatlı arsa ilanı yayınladı. Prefabrik ev yapmayı düşünen vatandaşlar, ucuz arsa arayışına girerken, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin arsası, 11 Mayıs 2023 tarihinde açık arttırma yöntemiyle satışa çıkacak.

ucuz-arsa.jpg

İZMİR'DE UCUZ ARSA SATIŞI

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ihale ilanında belirtilen taşınmaz malların satışının açık arttırma yöntemi ile 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı belirtilirken, satışların açık teklif (artırma) usulü ile gerçekleştirileceği belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark İçi 2 No'lu Hol Basmane-Konak/İzmir adresindeki Hol-2 binasında 2183 Oda No'lu Encümen Toplantı Salonu'nda 11 Mayıs 2023 Perşembe günü açık arttırma ile arsa satışının gerçekleştirilecek.

2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi gereği yapılacak olan arsa satışı, prefabrik ev yapmak veya yatırım amaçlı arsa almak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

belediyeden-ucuz-arsa-satisi.jpg

UCUZ ARSA AÇIK ARTIRMA KATILIM ŞARTLARI

İhaleye katılmak isteyen kişiler için şartlar şöyle:

* Yasal ikametgah belgesi

* Tebligat ve irtibat için adres, telefon, faks numarası ve e-posta adresi beyanı

* T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı sureti veya Tüzel kişiler için Vergi Kimlik Numarası

* Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu

* İhale Şartnamesi alındı makbuzu

* İstekli adına vekaleten iştirak ediliyorsa, noter tasdikli vekaletname ve imza örneği

* Taahhütname: "İhale şartnamesini okudum ve şartnamede yazılı hususların tamamını olduğu gibi kabul ve taahhüt ederim. Her çeşit tebligat aşağıdaki adresime yapılabilir."

* Kamu ihalelerinden yasaklanmadığına dair taahhütname

* İhale dışı bırakılma koşullarını taşımadığına dair taahhütname

* Gerçek kişi adına ait vadesiz hesaba ait IBAN numarası belgesi

* Tüzel kişiler için gereken belgeler ayrıca belirtilmelidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN