Üstün zekanızı kanıtlayın! Resimdeki yılanı bulmak için 5 saniyeniz var: Sadece 150 IQ ve üstü bulabiliyor...

Üstün zekanızı kanıtlayın! Resimdeki yılanı bulmak için 5 saniyeniz var: Sadece 150 IQ ve üstü bulabiliyor...

Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen optik illüzyon testlerine bir yenisi daha eklendi. Zekanızı ölçmek için oldukça kullanışlı olan bu test ise dönemin en popüler testleri arasında yer alıyor. Görselde yer alan muzların arasındaki yılanı bulmanız gerekir. Ortama oldukça iyi bir şekilde ayak uyduran yılanı bulabilecek misiniz? Sadece 5 saniyeniz var, bol şanslar...

SADECE ÜSTÜN ZEKALILAR ÇÖZEBİLİYOR

Optik illüzyon testlerinde başarılı olmak sandığınız kadar kolay değildir. Aslında testler ilk bakıldığında küçük ve kolaymış gibi gelebilir fakat süre şartı ile birlikte çözülmesi durumu oldukça zor bir hale getiriyor.

Optik illüzyon testlerini kolay bir şekilde çözebilmek için görsel zekanızın ve çevikliğinizin normalden daha hızlı olması gerekir. Son dönemlerde en çok dikkat çeken optik illüzyon testi ise yılan ve muzlar oldu.

Muzların arasında gizlenen sarı yılanı sizden istenilen süre içerisinde bulmanız gerekir. Arkadaşlarınız ile paylaşarak zekanızı rekabet halinde kullanabilirsiniz. Testi çözdüğünüz süreyi yorumlar kısmına paylaşarak rekabete hayat verebilirsiniz. İşte optik illüzyonun çözüm aşamaları ve şartları...

muz3-001.jpg

5 SANİYE İÇERİSİNDE YILANI BULUN

Bugünkü optik illüzyon testinde ise 5 saniye içerisinde muzların arasında gizlenen yılanı bulmanız gerekir. 5 saniye içerisinde tamamlamanız gereken bu test oldukça zor olarak görülüyor. Çünkü muzların arasındaki sarı yılan çok iyi bir şekilde kamufle olmuş durumda.

Optik illüzyon testini 5 saniye içerisinde çözen kişiler üstün zekalı olarak kabul ediliyor. Yukarda bulunan muzların arasında saklanan sarı bir yılan bulunuyor. Yanlışlıkla fazla aşağı inmeyin, çünkü hemen aşağıda cevap anahtarı bulunuyor. Bol şanslar...

muz3-001.jpg

OPTİK İLLÜZYON TESTİNİN CEVABI

Süreniz 5 saniyenin ardından sonra erdi. İçinizden bir çoğunuzun 5 saniyenden kısa bir sürede saklanan yılanı bulduğunuzu umut ediyor.

Eğer yılanı görselde göremediyseniz hemen aşağıda sizler için işaretledik. Testi çözmeden önce cevaba bakmaya çalışmayın. Sadece kendinizi kandırırsınız. Yorumlara kaç saniye içerisinde gizlenen yılanı bulduğunuzu yazabilirsiniz.

muz4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN