Ekranlar normale dönüyor! Yalı Çapkını, Kuruluş Osman, Gönül Dağı sevenler müjde: Yeni bölümler o tarihte başlıyor!

Ekranlar normale dönüyor! Yalı Çapkını, Kuruluş Osman, Gönül Dağı sevenler müjde: Yeni bölümler o tarihte başlıyor!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan depremler nedeniyle televizyon dizilerinin çekimleri durduruldu, yeni bölümler yayınlanmadı. Kuruluş Osman, Teşkilat, Yalı Çapkını, Camdaki Kız, Kızılcık Şerbeti, Ego, Gönül Dağı ve daha birçok dizinin yeni bölümleri için tarih belli oldu. Peki, diziler bu hafta yayınlanacak mı? Diziler ne zaman başlayacak 2023? Kuruluş Osman, Teşkilat, Yalı Çapkını, Camdaki Kız, Kızılcık Şerbeti, Ego, Gönül Dağı bu hafta var mı yok mu? İşte, dizilerin yeni bölüm tarihi...

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremde şu ana kadar 43 bin 556 kişi hayatını kaybetti, 108 bin 281 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen zelzelenin ardından artçı sarsıntıların yanı sıra saat 13.25'te Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremden etkilenen illerden 216 bin 347 afetzedenin başka illere tahliye edildiğini bildirdi.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin şokunu atlamadan Hatay da depremlerle sarsıldı. Cumhuriyet tarihinin en ağır felaketinde on binlerce insan hayatını kaybetti.

DİZİLERİN YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yaşanan afet nedeniyle televizyon kanalları normal yayın akışlarını değiştirerek bir süre özel yayınlar gerçekleştirerek deprem bölgesinde yaşananları anlık olarak izleyicilerine aktardı.

Deprem nedeniyle dizi ve filmler yayın akışlarından çıkarıldı. Dizilerin yeni bölümlerinin önümüzdeki hafta, yani 27 Şubat 2023 Pazartesi gününden itibaren yayınlanması bekleniyor.

YALI ÇAPKINI BU HAFTA VAR MI YOK MU?

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 Pazartesi günü yaşanan deprem nedeniyle Yalı Çapkını dizisi 2 hafta boyunca ekrana gelmedi. Bu hafta yeni bölümün yayınlanması bekleniyordu fakat 20 Şubat 2023 Pazartesi günü bu kez Hatay'da şiddetli deprem meydana geldi.

Yaşanan felaketler nedeniyle dizilerin yeni bölümleri bu hafta da yayınlanmayacak. Önümüzdeki hafta ise televizyon kanallarının normal yayın akışlarına dönmesi bekleniyor.

VEDA MEKTUBU DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Oyuncuları arasında Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimlerin yer aldığı yeni dizi Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi günü başlayacak. Dizi, Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları arasında; Burak Özçivit (Osman Bey), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Edebalı), Özge Törer (Bala Hatun), Rüzgar Aksoy (Turgut Bey), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Yiğit Uçan (Boran), Deniz Hamzaoğlu (Bayındır Bey), Nihat Altınkaya (Olof), İpek Karapınar (Frigg), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Berk Erçer (Konur), Almıla Uluer Atabeyoğlu (Bengi Hatun), Kaan Yalçın (Öktem), Burç Kümbetlioğlu (Dursun Fakıh), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Taha Baran Özbek (Aktemur), Begüm Çağla Taşkın (Ülgen Hatun), Fatih Ayhan (Baysungur), Burak Alp Yenilmez (Kutan), Miray Akay (Alçiçek), Caner Nalbantoğlu (Dan), Aybars Kartal Özson (Orhan), Yaman Balcı (Alaeddin), Cemre Demircan (Fatma), Noyan Üzer (Frodi) yer alıyor.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Gönül Dağı dizisi oyuncuları arasında; Berk Atan, Taner Erdal Cindoruk, Ağıtçı Hüseyin

ÖMER DİZİSİ OYUNCULARI

Ömer dizisi oyuncuları arasında; Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor.

TEŞKİLAT OYUNCULARI

Teşkilat dizisinin oyuncuları arasında; Murat Yıldırım (Ömer) Levent Can (David) yer alıyor.

YARGI OYUNCULARI

Yargı dizisinin oyuncuları arasında; Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCULARI

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncu kadrosunda; Barış Arduç, Mehmet Özgür yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI

Nalan karakterini Burcu Biricik'in canlandırdığı Camdaki Kız'ın oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor.

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI

Aldatmak dizisi oyuncu kadrosunda; Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken ve Eda Özel yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN